To je to što me zanima!

Vanđelićevih sedam ‘ministara’ u sjeni temelj su nove stranke: 'Cilj je standard kao Slovenija'

NOVI EXPRESS Plan je da se dogovor s tim ljudima postigne u sljedeća dva mjeseca i onda bi se predstavljali kao alternativa Plenkovićevim ministrima
Vidi originalni članak

Na sljedećim izborima, bili oni izvanredni ili tek za godinu i pol, Andrej Plenković dobit će novog ozbiljnog takmaca. Čovjeka kojeg je on sam cijenio, postavio u nadzorni odbor Ine, želio ga vidjeti kao HDZ-ova kandidata za gradonačelnika Zagreba. Damir Vanđelić potvrdio nam je da će osnovati stranku i da pregovara s mnogim ljudima kako bi formirao “vladu u sjeni”. U zapadnim je demokracijama vlada u sjeni uobičajena i formiraju je najjače oporbene stranke kako bi za svaki vladin resor imale svog čovjeka, koji bi mogao komentirati i predlagati alternativna rješenja.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 2

  • max2017 04.12.2022.

    neće mu dozvoliti.......

  • Luna777 04.12.2022.

    Da li je konačno došlo vrijeme da netko drugi od dosadašnjih uđe u politiku i pobijedi na izborima? Već godinu dana pišem da bi to mogao biti gosp. Vanđelić, osnovati stranku i predstaviti se javnosti, da bi češće morao biti u javnosti, da se približi ljudima. Znam da je oko sebe okupio eminentni tim stručnjaka, jer ovo što imamo sada, sve više liči na Sicilijansku mafiju. Nadam se da je narod prepoznao da je došlo vrijeme za promjene. Sretno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare