To je to što me zanima!

Varaju muškarce? Bičuju žene koje nose grudnjak

Ženu, koju somalijska skupina Al Shabaab ulovi s grudnjakom, natjeraju da ga skine i trese grudima jer po njihovom viđenju one moraju biti prirodne
Vidi originalni članak

Somalijska islamistička skupina Al Shabaab bičuje žene koje nose grudnjak jer se kose s islamom zato što 'zavaravaju'. Naoružani muškarci love žene s 'prečvrstim' grudima po ulicama Mogadishua. Pregledavaju jesu li im grudi prirodno čvrste ili su takve od grudnjaka. One koje su ulovili s grudnjakom, morale su ga skinuti i tresti grudima.
- Moraju same čvrsto stajati ili visiti - požalila se neimenovana majka jedne od bičevanih djevojaka.
Al Shabaab doslovno provodi šerijatski zakon. Tako su dvojici navodnih pljačkaša odsjekli su stopalo i šaku. Zabranili su filmove, plesanje na svadbama, igranje i gledanje nogometa. Amerikanci tvrde da je Al Shabaaba bliska Al Qa'idi.
- Brat mi je završio u zatvoru jer se suprostavio muškarcu koji je tukao našu sestru i prisilio je da skine grudnjak. Nije to mogao gledati - rekao je Abdulahi Husein.
Ni muškarci nisu pošteđeni. Bičuju one koje ulove bez brade.
- Mene su pretukli i ošišali na ulici. Optužili su me da sam obrijao bradu, a imam samo 18 godina - dodao je.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • dbanon_ri 17.10.2009.

    samo ču reči: fuj

  • zoran123456 17.10.2009.

    @rodin rođo, sramota je da se predstavljaš kao veliki Hrvat, a baš ljude i ljudine koji su bili zaslužni za stvaranje Hrvatske države tjeraš i ismijavaš, samo zato jer su ... homoseksualci ... pretužno ...

  • rođin rođo1 17.10.2009.

    zoran 123456 neznam.na to pitanje bi nam ti mogao odgovorit.ja ti nemam posla sa takvom populacijom ljudi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare