To je to što me zanima!

Varaždin: Na 'zebri' je udario autom djevojku (16) i pobjegao

Policajci su vozača našli na adresi stanovanja. Alkotest je pokazao da je imao 1.02 promila. Odvezli su ga na triježnjenje. Djevojka je sama zatražila pomoć liječnika
Vidi originalni članak

Vozač (55) je u utorak oko 20.45 sati u Ulici Stanka Vraza u Varaždinu na pješačkom prijelazu udario tinejdžericu (16). Pješakinja je ozlijeđena te je sama tražila liječničku pomoć u Općoj bolnici Varaždin. Vozač je pobjegao, a da ozlijeđenoj pješakinji nije pružio pomoć niti nazvao policiju. Policajci su ga našli na adresi stanovanja. Alkotest je pokazao da je imao 1.02 promila. Odvezli su ga na triježnjenje. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • fenix77 14.11.2018.

    55 godina, onda vjerojatno nije Kišiček, ili je tijekom očevida došlo do previda godina. Traže se svjedoci, kao obično kad se treba zamuljati za račun štićenih. Izjavu od oštećene treba se uzeti unutar godine dana!!

  • kažemja 14.11.2018.

    Igrom slučaja djevojka nije teže ozlijeđena i to je jedina dobra vijest . A i da je opet bi sve bilo isto . Klasika., pijano smeće vozi , pogazi pješaka na zebri , pobjegne , policija ga nađe , vode ga na triježnjenje, uzmu mu vozačku, čeka suđenje godinama , ako ima love uzme dobrog advokata , dobije neku smješnu uvjetnu kaznu i opet sve ispočetka.A najgore mi je kada netko kaže ...pa loši su zakoni !! A za što služi Sabor? Promijenite hebene zakone!!! U Australiji su promijenili zakon zbog onog slučaja sa iglama u jagodama za tjedan dana !

  • Pablo_Balkanez 14.11.2018.

    Kaj je to postalo narodni sport? Napit se te sjesti za volan i ako nekoga udariš pobjegneš ko neka vagina?

Komentiraj...
Vidi sve komentare