To je to što me zanima!

Varaždinac u podrumu uzgajao indijsku konoplju, policajci mu oduzeli i posebni PVC šator

Policajci su 40-godišnjaku u podrumu pronašli posebni prilagođen prostor, opremu i gnojivo namijenjeno za 'indor' uzgoj indijske konoplje pa mu oduzeli čitav arsenal. Ostao je bez 31 teglice biljaka
Vidi originalni članak

Loš dan za uzgajivača indijske konoplje u Varaždinu. Muškarcu (40) su varaždinski policajci u podrumu obiteljske kuće u Varaždinu pronašli posebno prilagođen prostor, opremu i gnojivo za 'indor' uzgoj indijske konoplje, objavila je PU varaždinska.

Čovjeku su tako privremeno oduzeli: PVC šatore s izolacijom unutrašnje strane za kontrolirani uzgoj biljaka, rasvjetno-grijaće tijelo, samostojeće ventilatore, kanistre sa sadržajem tekućeg gnojiva, zračne filtere s ventilatorima, nekoliko rasvjetnih tijela te 31 biljku nalik na biljke indijske konoplje u teglicama, visine od 5 do 9 centimetara.

OKUPIO IH MUŠKARAC (42) USKOK: Osmoricu istražuju zbog uzgoja marihuane u Požeštini

- Po završetku kriminalističkog istraživanja, protiv 40-godišnjaka će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu - dodali su iz PU varaždinske, nakon što su njeni službenici temeljem naredbe Općinskog suda u Varaždinu pretražili spornu kuću.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Splitski cvit 10.05.2022.

    Naše vlasti namjerno puštaju policiju da se bavi ljekovitim biljem da se ne bi bavila njima.

  • CastingCrouch 10.05.2022.

    eh vise ni vrt nesmijes sadit

Komentiraj...
Vidi sve komentare