To je to što me zanima!

Varaždinci ismijavaju Radimira Čačića: Gazimir na cesti, oprez

Podsjetimo, Radimir Čačić iza sebe ima tri prometne nesreće i jednu pomorsku nesreću. Za nesreću u Mađarskoj u kojoj je poginulo dvoje ljudi još traje suđenje
Vidi originalni članak

Građani Varaždina ironično ismijavaju predsjednika HNS-a Radimira Čačića. Naime, osvanuo je njegov lik na jednom prometnom znaku uz varaždinsku prometnica s natpisom "Gazimir na cesti". Povod su, naravno, učestale prometne nesreće koje je izazvao Čačić.

Podsjetimo, Čačić iza sebe ima tri prometne nesreće i jednu pomorsku nesreću. Najpoznatija je ona sa najtežim posljedicama, koju je skrivio u Mađarskoj i za koju traje sudski postupak za izazivanje prometne nesreće sa smrtnim posljedicama. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • mazaluna 29.09.2011.

    A tek da po Hrvatskoj postave slike gazilopove ,bilo bi ih dosta za tapete po svim kućama.

  • user_112919 29.09.2011.

    Cirkus placen od strane naroda - neprocijenjivo! ....za sve ostalo tu je nasa Hrvatska ljudska glupost.

  • nebo plavo 29.09.2011.

    Ako se ovo zove politčka borba, onda suprotna strana pokazuje svoje divno i krasno lice, odnosno do koje granice odlazi i kojim se sredstvima bori za vlast, pametnom dovoljno! U ovoj jadnoj državi previše je problema da bi se išlo na prometne nesreće, kada bi se brojala kaznena djela mislim da bi mnogi drugi i te kako ih mnogo skupili! Imala sam priliku i vremena pogledati onak kokošinjac od sabora jučer...ma čovjek ne zna da li da plače nad sudbinom ovoga naroda ili da se smije tim kokošima i pjetlovima tamo?! Ono što sam ja mogla zaključiti svi sada priznaju da se kralo i na tome se vodi kapanja, što je dobro, jer se konačno priznalo, e a sada koliko se kralo i ko je krao sada je to glavna rasprava, fuj...bljak...jadan ovaj narod!

Komentiraj...
Vidi sve komentare