To je to što me zanima!

Varaždinku je ugrizao štakor: 'Šokirana sam, počeo me jesti!'

Spavala sam i u jednom trenutku nešto me ugrizlo za nos. Krv je potekla i onda sam vidjela da je to štakor. Scena kao u najgorim horor filmovima, kazala je Branka Lešić iz Varaždina
Vidi originalni članak

U stanu u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu u ponedjeljak u ranim jutarnjim satima događale su se scene kao iz najgorih horor filmova. Naime, Varaždinku Branku Lešić ugrizao je štakor za nos, javlja portal regionalni.com.

- U šoku sam, no pomažu tablete za smirenje. Bila sam na cijepljenju, ali još uvijek se grozim – rekla je Branka Lešić pokazujući svoj nos.

Sve dogodilo kad je ona spavala i nije ni slutila da beštije mogu otići tako daleko.

- Spavala sam i bila sam zaogrnuta pokrivačem i u jednom trenutku nešto me ugrizlo za nos. Krv je potekla i onda sam vidjela da je to štakor. Scena kao u najgorim horor filmovima – dodala je Branka koja živi u stanu koji je u vlasništvu države sa svoja dva sina.

Zaposlena je u domu za starije i  nemoćne, a najezdom štakora zgrožena je i njezina susjeda Enita Levanić.

- Štakori su tu i to nije problem, no sada su nas počeli jesti. Ovo je alarmantno, a mi nemamo kamo. Ulaze nam kroz prozore, kroz wc školjku, a sada i napadaju ljude  – rekla je Levanić koja također radi u jednom varaždinskom domu za starije i nemoćne.

Nakon ugriza štakora, na teren je izašla služba za dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju Zavoda za javno zdravstvo Varaždinske županije i postavili su mamce.

- Je li to bilo dovoljno vidjet ćemo. Rekli su nam ako se što dogodi neka samo zovemo, a što da nas opet ugrizu? Nama je potrebno rješenje jer ovdje više ne možemo živjeti. Bila sam u Gradu oni se vade da je to državno vlasništvo i samo svi prebacuju lopticu– zaključila je Levanić.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • Brontosaur 21.10.2018.

    Mogu si samo pomisliti kakav je šok doživjela, kada je nakon ugriza vidjela štakora!? Inače te beštije bježe od ljudi, a da mogu i oni poludjeti, vidi se iz priloženog!? Savjet je da se štakore truje i da se drži red i čistoća kao u apotekama!? Sve moguće rupe zakrpati, po mogućnosti jakim betonom i miješati ga oštrim staklom! Mora se okruženje temeljito prvo očistiti!? Ovo je vrijeme kada voluharice, miševi, štakori, tvorovi, puhovi traže sklonište pred zimu, pa prostore trebate dobrano zaštititi od prolaza istih!? Omiljeno im je mjesto, drvarnica, ili ako netko privatno hrani svinju, kokoši i tome slično!?

  • mrva01 18.10.2018.

    u drzavnom stanu,,,,,,,sta je pjesnik htio reci.......ajd nek posalje br.ziro racuna da joj kupimo stan ili kucu....

  • Mexican 18.10.2018.

    Jbt zakaj kod mene nema štakora?? Zato kaj je sve čisto i uredno..simple

Komentiraj...
Vidi sve komentare