To je to što me zanima!

Varga broji zadnje dane do preseljenja odjela za djecu

Ministar zdravlja Siniša Varga je u nedjelju obišao Institut za tumore u Zagrebu. U novom Institutu, bit će odjel i za najmlađe bolesnike. Radovi su pri kraju
Vidi originalni članak

Radovi su pri kraju, uskoro počinje opremanje Odjela za hematologiju i onkologiju. Pacijenti, roditelji, liječnici, medicinske sestre i svi zaposlenici su zaslužili ovo. Objavio je to ministar zdravlja Siniša Varga na svom Facebook profilu nakon što je u nedjelju obišao Institut za tumore u Zagrebu. U novom Institutu, bit će odjel i za najmlađe bolesnike. Oni su sad u neadekvatnom prostoru Dječje bolnice u Klaićevoj. Vlada je početkom mjeseca odlučila premjestiti odjel u moderniji prostor. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • liliana 18.04.2015.

    A domovi zdravlja su rupčage.U Kumičićevoj u Zagrebu stomatološke ordinacije nemaju klime,zapadna strana.To je užas.Šta ti ravnatelji rade,zar se nema 1500kn za najjeftiniju klimu?To je Dom zdravlja Centar.Pa ja bi se ubila da sam ravnatelj i da moja ordinacija izgleda kao predratna(1.svj.rata)Šta njihova ravnateljica radi?Za što dobiva plaću.?

  • urar 13.04.2015.

    eto najzad jedna dobra vijest, ali mene iskreno zanima kada će se početi malo ulagati u Splitske bolnice, a ne samo u zagrebačke?

  • alfabetagama 13.04.2015.

    a ja im želim ,onak iskreno, da na tom odjelu imaju što manje pacijenata

Komentiraj...
Vidi sve komentare