To je to što me zanima!

Varga: Zbog svog mentalnog zdravlja više ne pratim medije

Kazao je kako ne planira dati ostavku zbog navodnog sukoba interesa. Ocijenio je kako su takve napise pisali novinari koji su u sprezi s crnom stranom javne nabave
Vidi originalni članak

Ministar zdravlja Siniša Varga u razgovoru za N1 televiziju rekao je  kako je  predugo u zdravstvu vladala opća demokracija, gdje je svatko radio po svojoj volji. Osvrnuo se i na izdvajanje HZZO-a iz državne riznice.

- Ja da sam ministar financija i da sam imao na raspolaganju takav fond novca i ja bih bio protiv izdvajanja HZZO-a. Naš cilj je da s namjenskim novcem osiguramo zdravstvo i Vlada je to prepoznala. S aktivnim i odgovornim financiranjem zdravstva dobivamo boju uslugu, a ne generiramo gubitke - rekao je Varga. 

Osvrnuo se i na uslugu prekida trudnoće koje se nisu mogle obavljati u nekim bolnicama u zemlji te kazao kako je moguće i legitimno da svi liječnici u bolnici imaju priziv savjesti, ali će u tom slučaju bolnica morati imati vanjskog suradnika koji će to obaviti. 

Kazao je kako ne planira dati ostavku na mjesto ministra zbog navodnog sukoba interesa. Ocijenio je kako su takve napise pisali novinari koji su u sprezi s crnom stranom javne nabave pa je zbog tih medijskih napada medije je prestao pratiti. 

- Medije sam prestao pratiti radi svog mentalnog zdravlja - rekao je ministar. 


Idi na 24sata

Komentari 57

  • AntoOpačak 10.11.2014.

    Mentalno zlostavljanje,ajde to s mož i preboliti,ali što misliš ministr kad nas obične materijalno zlostavljaju,i to organizovano.po sistemu sjaši murta da uzjaši Kurta. Bez obzira koja ili čija to vlada bila,

  • Vojno Krilo 10.11.2014.

    poneki državni službenici ne mogu mentalno bolovati.

  • gvendilin2 10.11.2014.

    E jako ti mentalno zdravlje kad ti smetaju mediji. Ne mogu te stalno hvaliti. Kad te hvale onda ti ne smeta, e nemože takoooo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare