To je to što me zanima!

Vatikanski astronom kaže da svemirci ipak postoje

Astronoml Funes rekao je da postoji mogućnost da drugi oblici života postoje u svemiru. Misli da vjera u Boga i astronomija nisu suprotstavljeni
Vidi originalni članak

Da i Vatikan vjeruje u "male zelene" potvrdio je njihov glavni astronom. Jose Gabriel Funes rekao je kako postoji mogućnost da drugi oblici života postoje u svemiru. Taj argentinski isusovac istaknuo je kako vjera u Boga i astronomija kao znanost nisu suprotstavljeni. Funes je voditelj vatikanske zvjezdarnice koja se nalazi u apostolskoj palači u Castel Gandolfu kraj Rima.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • nevidljiv_ca 19.02.2009.

    Pa da vanzemaljci postoje a cak smijem se kladiti da i pokojni Najveci Um Nikola Tesla imao je kontakte sa nekim bicima iz svemira, ako ste citali njegova izjave sjecate se da je izjavio napravicu zrakoplov (avion) koji ce moci da leti tako brzo da a oko nece moci da prati i da ce letjeti u svim smjerovima, poslije te izjave morao je brzo da zapali svoj notes gdje je imao razradjen plan za taj projekat 30 minuta prije nego li je FBI dosao mu na vrata. Bog!

  • Gatsby 18.02.2009.

    Takvu mogućnost nameće zdrava logika , i to je zvaničan stav svih autoriteta iz te oblasti. Bilo bi jednako smiješno, tragično i paradoksalno da smo sami u 400 milijardi zvijezda. Mogućnost da postoje bića-civilizacije na našoj ili većoj razini razvitka je toliko velika da se to uzima kao čista realnost. Postoji mogućnost da su mnogi \"NLO\" fenomeni koji su viđeni na našoj planeti vjerojatno bespilotne sonde koje su poslane odavno u istraživanje svemira. Uostalom šaljemo ih i mi, a ako možemo mi ... Vjerojatno ćemo i mi za 50-100 godina biti u mogućnosti poslati naprednije i inteligentnije sonde od sadašnjih koje će istom lakoćom skupljati podatke sa ruba naše galaksije te slati ih natrag do nas. Istina je tamo negdje. ;)

  • branchburg 18.02.2009.

    ja sve cekam da vidim jednog.....do sad nista

Komentiraj...
Vidi sve komentare