To je to što me zanima!

Gorjela osnovna škola u Puli, netko je na nju bacio baklju

Kako doznajemo, kraj škole je večeras bila bakljada i jedna od njih završila je na krovu škole, a srećom brzom reakcijom vatrogasaca spriječena je veća šteta
Vidi originalni članak

Večeras u 19,52 sati vatrogasci su dovili dojavu o velikom požaru koji je buknuo u Osnovnoj školi Veruda u Puli. Na teren je izašlo sedam vatrogasaca s dvoja vatrogasna kola te su buktinju u središtu stambenog naslja stavili pod kontrolu u 20,21 sat. Uz vatrogasce je došla i policija koja koja osigurava da se građani ne približavaju školi. Gorio je krov škole na mjestu sportske dvorane. Još se ne zna kolika je šteta. 

Kako doznajemo, kraj škole je večeras bila bakljada i najvjerojatnije je jedna od njih završila na krovu škole, a to će pokazati policijska istraga. Po zaprimanju vijesti da gori škola na teren su došli i dogradonačenik Robert Cvek i Elena Puh Belci.

Pulski gradonačelnik Boris Miletić kazao je da je netko bacio baklju na krov i vatra se proširila. Srećom, brzom reakcijom vatrogasaca sve je ugašeno i šteta nije velika. 

- Najoštrije osuđujem ovakvo ponašanje - posljedice su mogle biti puno veće! Škola je između zgrada, danas puše, osim materijalne štete, mogli su ljudi nastradati! Ljudi, ne trebaju nam ovakvi prizori, ako želimo da stvari idu na bolje, ne možemo si sami raditi štetu. Ne znam kome je moglo pasti na pamet da uništava i dovodi ljude u opasnost! Hvala žurnim službama na brzoj i efikasnoj reakcij - rekao je Miletić.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • mseh 21.03.2021.

    D.bili Pula

  • japanokinezjapano 21.03.2021.

    Kada donesete zakon da je baklja oružje i kada ideš trenutno u zatvor ako je imaš, tada će sve biti bolje.

  • honey2010 21.03.2021.

    NA Verudi,ne U VERUDI!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare