To je to što me zanima!

Vatra nije zahvatila cisterne sa plinom kod benzinske pumpe

Radnik je vario praznu cisternu, čija unutrašnjost nije bila isprana, pa su eksplodirale pare. Druga je cisterna u hali kod benzinske crpke samo je nagorjela
Vidi originalni članak

Nismo bili svjesni opasnosti. Kad su počele eksplozije, pobjegli smo iz kuće i nismo se vraćali dok nam nisu rekli da je sigurno. Cisterne redovito parkiraju uz naše dvorište već nekoliko godina, rekao je Petar Ivić, koji živi u kući udaljenoj manje od sto metara od otvorene hale za remont benzinske crpke Zovko. U utorak je radnik (43) vario dio cisterne, čija unutrašnjost nije bila dovoljno isprana, doznajemo. Oko 18 sati zagrijale su se benzinske pare i eksplodiralo je. Druga je cisterna samo nagorjela. Uz ogradu Ivićeve kuće u utorak je bilo parkirano šest cisterni, a na parkiralištu pred remontnom halom bilo ih je čak 14.

- Radnici iz hale u bijegu su preskakali ogradu. Da je vatra zahvatila pune cisterne, svi bismo otišli u zrak - komentirao je susjed Zvonimir Blažićević. Nitko iz tvrtke Zovko u utorak nije htio razgovarati s novinarima.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • konjina 08.12.2010.

    kako ću joj reć da varim

  • nataša_1 08.12.2010.

    biznis .:)

  • dalmatar 08.12.2010.

    a javljali ste neprovjerene informacije.Svi popušite priču i želite bit prvi a niko ne zna šta se dogodilo....ccccc

Komentiraj...
Vidi sve komentare