To je to što me zanima!

Vatra planula u Stankovcima, požar u Vodicama lokaliziran

Na predjelu Vukšić - Budak gori hrastova šuma i nisko raslinje na području gdje su vjerojatno minska polja. Vatrogascima u gašenju pomažu tri kanadera i Airtractor
Vidi originalni članak

Požar u Stankovcima, na predjelu Vukšić - Budak, na autocesti A1 još nije ugašen. Oko 11 sati su ga uspjeli lokalizirali, ali se kasnije ponovno razbuktao. Požare kod Vodica i kod Planog lokalizirani su do srijede ujutro, izvijestili su iz Države uprave za zaštitu i spašavanje. Na predjelu Vukšić - Budak gori hrastova šuma i nisko raslinje na području gdje su vjerojatno minska polja. Vatrogascima u gašenju pomažu tri kanadera i Airtractor. Požar kraj Vodica je lokaliziran još u utorak oko 22 sata.

Vatra koja je planula na području Križnjaka – Trečanica kod Planog zahvatila je 12 hektara trave i niskog raslinja. Požar je lokaliziran u srijedu oko 5.30 sati. Na području Zadarske županije u srijedu ujutro planuo je i požar kod Smilčića. Gori oko 30 hektara niskog raslinja, a požar je lokaliziran. U Splitsko-dalmatinskog županiji kod mjesta Zvečanje gori šuma i nisko raslinje, a vatru gase lokalni vatrogasci.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Lindy 11.07.2012.

    Ako je to to područje uz AC, onda imam kup slika na mobitelu tog požara,jer sam se jučer vozila tom dionicom prema Zadru i natrag do Trogira (između 19 - 21 sat) i strašno je bilo za vidjet, vatra do asfalta, dim se širio kilometrima......a vatra visoko plamtjela.

Komentiraj...
Vidi sve komentare