To je to što me zanima!

Vatrena klopka: 'Ne razmišljam o šteti dok ne pokopam psiće'

Jednog spasili: Za tek nedavno okoćene psiće nije bilo spasa iako su vatrogasci brzo reagirali. Šibenčanin (39) kojemu se zapalila kuća šokiran je i shrvan tugom
Vidi originalni članak

Bilo je strašno! Htio sam utrčati u vatru i spasiti psiće, ali vatrogasci me nisu puštali. Svi psi su se ugušili dimom, osim jednog kojeg je iz kuće iznio vatrogasac, potreseno priča Šibenčanin Ivo Tončinac (39).

Nesretnom vlasniku pasa u subotu navečer planula je kuća. U požaru je uginulo 17 štenaca, mješanaca starih tek šest tjedana. Još u šoku, ljubitelja pasa Ivu dan poslije smo zatekli kako čisti zgarište. Za tragediju koja ga je zadesila krivi samo sebe.

- Što da vam kažem? Još sam u šoku. O šteti neću ni razmišljati dok ne pokopam psiće. Stalno se pitam jesam li mogao napraviti nešto da ih spasim - pita se vlasnik uginulih životinja koji je u vrijeme izbijanja požara bio u šetnji s jednim od starijih pasa.

Ivo nije siguran je li u stanu sa psićima ostavio i upaljenu voštanu svijeću, stoga sumnja da je sam izazvao požar. Šibenska policija je napravila očevid, no uzrok požara u nedjelju još nije bio poznat. Vatrogasci su dojavu o požaru kuće dobili od Ivina susjeda u 18.59 sati.

Desetorica vatrogasaca buktinju su lokalizirali već u 19.23 sati, a požar su ugasili u 19.52 sati.

Idi na 24sata

Komentari 365

  • BrankoStojković_1 12.02.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • ljubazan 12.02.2013.

    Žao mi je tog jadnog čovjeka,ja imam lijepu kuću i jednog divnog pametnog psa,vjerujte mi,radije bi se odrekao kuće nego mog divnog ljubimca.Kada te pokvareni ljudi ostave,onda te prihvaća sentimentalan pas !!!!!

  • kamen sa srca 12.02.2013.

    Kad vidim kakvi su ljudi,mislim da ću si stvarno nabaviti psa...

Komentiraj...
Vidi sve komentare