To je to što me zanima!

Vatrena plesačica: Nastupala u klubu i zapalila sve. Doslovno...

Jao, tako mi je žao. Bilo je slučajno. Ispričavam se svima. Službeno su me diskvalificirali, puno sreće ostalim natjecateljicama, objavila je plesačica u Australiji koja je tijekom nastupa zapalila klub
Vidi originalni članak

Striptiz klub 'Crazy Horse' u Adelaideu na jugu Australije. Ponoć je odavno prošla, a natjecanje Miss Nude Australia doseglo je vrhunac.  Na scenu je izašla Harley Van Dangerfield.

Dio njezinog performansa bila je vatra koja je zahvatila zastore i dio pozornice pa su morali evakuirati sve iz kluba. Vatrogasci su stigli brzo i ugasili požar, nitko nije ozlijeđen, ali šteta je procijenjena na oko 15 tisuća kuna. 

Gospođica Van Dangerfield kojoj i samo prezime govori da bi uz njezine nastupe trebalo unajmiti dodatno osiguranje, diskvalificirana je s natjecanja. Inače se bavi ovakvim tipom plesa, koji je popraćen uz vatrene dodatke.

Ovaj put nešto je pošlo po zlu.

- Jao, tako mi je žao. Bilo je slučajno. Ispričavam se svima u klubu. Službeno su me diskvalificirali, puno sreće ostalim natjecateljicama - objavila je na Instagramu plesačica.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • banirana 29.08.2019.

    kad se pakao materijalizira

  • Ana578 29.08.2019.

    Nemaju svi instagram!!

  • mynameisnobody1 29.08.2019.

    Cak i u Australiji koriste kune

Komentiraj...
Vidi sve komentare