To je to što me zanima!

Vatrene ulice: Splićane svaku noć probudi požar na autima

Na parkiralištu u Splitu noćas je izgorio Golf. To je treći izgoreni automobil u tri dana u gradu pod Marjanom. Tijekom tjedna gorili su automobili u Zadru i Zagrebu
Vidi originalni članak

Na parkiralištu u Varaždinskoj ulici u Splitu u noći na subotu izgorio je parkirani Golf. Vatra je buknula oko 2 sata ujutro, a uskoro su na mjesto događaja stigli vatrogasci i policijski službenici. Golfu nije bilo spasa i potpuno je uništen, a policija će nakon očevida znati uzroke požara. Inače, bio je to treći noćni požar na parkiranim automobilima u samo tri dana u gradu pod Marjanom.

Ovo je zadnji incidenti u nizu u zadnjih tjedan dana. Podsjetimo, u noći s utorka na srijedu na zagrebačkoj Trešnjevci zapaljen je Ford. Građani su ispričali kako ih je probudila eksplozija. 

U ponedjeljak oko 1.30 sati podmetnut je požar učiteljici razredne nastave pod njezin Fiat Doblo u Zadru. 

Vatra je planula ispod poklopca motora njezinog dostavnog automobila kojem je potpuno izgorio prednji dio te se proširila na Volkswagen Polo parkiran do njega u Velebitskoj ulici.

Volkswagenu u vlasništvu učiteljičine susjede izgorio je prednji plastični branik. Ozlijeđenih nije bilo, a vatrogasci javne vatrogasne postrojbe iz Zadra požar su ugasili oko dva ujutro. 

Policajci su obavili očevid, nakon kojega su zaključili da je požar podmetnut. Učiteljica nije htjela razgovarati o događaju, no jasno nam je rekla da osobno ne sumnja na svoje đake. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • knezevic3d 21.11.2016.

    To su uberovci samo pali majstore....

  • 09.11.2016.

    Jel to vatreni dalmatinski temperament ili ono što se zove "učinit dišpet"?

  • 07.11.2016.

    Sindrom jadranskog derbija. Živi zdravi veseli bili i žuju pili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare