To je to što me zanima!

Vatrogasci cijelu noć sanirali požar i čistili pogon 'Pamučne'

Požar je buknuo u nedjelju oko 17 sati, a ugašen je tek oko 22 sata. Vatrogasci su ostali na terenu cijelu noć kako bi raščistili zgarište i sanirali požare koji su još uvijek bili aktivni
Vidi originalni članak

Iako je požar u nekadašnjem pogonu dorade bivše Pamučne industrije u Dugoj Resi lokaliziran u nedjelju u oko 22 sata, vatrogasci su u ponedjeljak još uvijek bili na terenu. Nastavili su s rasčišćavanjem i gašenjem dijela požarišta koji su još uvijek bili aktivni.

VIDEO: POŽAR U DUGOJ RESI Gori 'Pamučna': Vatra je pod nadzorom, nema više opasnosti

Nakon reorganizacije vatrogasnih snaga na terenu je tijekom noći ostalo 22 vatrogasaca koji su cijelu noć nastavili sa sanacijom požarišta, a Stožer civilne zaštite Duga Rese pripremao je operativne snage, odnosno komunalne službe koje će tijekom dana raditi na raščišćavanju, javljaju iz Vatrogasne zajednice Karlovačke županije.

Jutros su od 7 sati na teren upućene nove vatrogasne snage koja nastavljaju sa sanacijom i raščišćavanjem požarišta.

- Na požarištu je trenutno 10 vatrogasaca s pet vatrogasnih vozila iz DVD-a Duga Resa, DVD-a Stara Sela, DVD-a Belavići i JVP Karlovac. Stožer civilne zaštite grada Duge Rese osigurava logistiku i organizira djelatnike komunalnih tvrtki za potrebe intervencije. U ostalim prostorima koji nisu bili zahvaćeni požarom u 7 sati uključena je opskrba električnom energijom te tvrtka nastavlja s redovnim tijekom proizvodnje i aktivnostima. - javlja Vatrogasna zajednica Karlovačke županije.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 2

  • domachi 08.04.2019.

    Na početku su se tvornice dobivale za sitniš, pa onda za jednu kunu, u finalu se ostaci ostataka rješavaju paležom . Trideset godina ništa i onda dan poslije jake kiše gori.

Komentiraj...
Vidi sve komentare