Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vatrogasci cijelu noć sanirali požar i čistili pogon 'Pamučne'

Požar je buknuo u nedjelju oko 17 sati, a ugašen je tek oko 22 sata. Vatrogasci su ostali na terenu cijelu noć kako bi raščistili zgarište i sanirali požare koji su još uvijek bili aktivni

pamucna
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
2 komentara

Iako je požar u nekadašnjem pogonu dorade bivše Pamučne industrije u Dugoj Resi lokaliziran u nedjelju u oko 22 sata, vatrogasci su u ponedjeljak još uvijek bili na terenu. Nastavili su s rasčišćavanjem i gašenjem dijela požarišta koji su još uvijek bili aktivni.

VIDEO: POŽAR U DUGOJ RESI Gori 'Pamučna': Vatra je pod nadzorom, nema više opasnosti

Nakon reorganizacije vatrogasnih snaga na terenu je tijekom noći ostalo 22 vatrogasaca koji su cijelu noć nastavili sa sanacijom požarišta, a Stožer civilne zaštite Duga Rese pripremao je operativne snage, odnosno komunalne službe koje će tijekom dana raditi na raščišćavanju, javljaju iz Vatrogasne zajednice Karlovačke županije.

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL 08.04.2019., Duga Resa - Pozar u nekadasnjoj tvornici Pamucna industrija koji je buknuo u nedjelju oko 17 sati tijekom noci je ugasen. Vatrogasci jos saniraju i rasciscavaju pozariste nakon cega slijedi policijski ocevid. Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Jutros su od 7 sati na teren upućene nove vatrogasne snage koja nastavljaju sa sanacijom i raščišćavanjem požarišta.

- Na požarištu je trenutno 10 vatrogasaca s pet vatrogasnih vozila iz DVD-a Duga Resa, DVD-a Stara Sela, DVD-a Belavići i JVP Karlovac. Stožer civilne zaštite grada Duge Rese osigurava logistiku i organizira djelatnike komunalnih tvrtki za potrebe intervencije. U ostalim prostorima koji nisu bili zahvaćeni požarom u 7 sati uključena je opskrba električnom energijom te tvrtka nastavlja s redovnim tijekom proizvodnje i aktivnostima. - javlja Vatrogasna zajednica Karlovačke županije.

Možda vas zanima i ovo:
Message