To je to što me zanima!

Vatrogasci: 'Pronašli smo neku ampulu s fosfornim nastavkom'

Najteža je situacija kod Vrane, gdje zbog mina vatrogasci ne mogu gasiti požare ulaze, Požarište je dugačko nekoliko kilometara, a teren dijelom nepristupačan i puše jaka bura
Vidi originalni članak

Desetak požara koji su gotovo istodobno planuli u biogradskom i benkovačkom zaleđu ne mogu biti slučajni, smatraju mještani na tom području. Njihove sumnje u podmetanje potvrdio je svojim izjavama i zapovjednik zadarskih vatrogasaca Željko Šoša, a vatrogasci su na terenu pronašli i tragove koji bi mogli upućivati na takvo nešto.

-  Našli smo jedan primjerak staklene ampule u kojoj je nekakav papirić, i nekakav kao fosforni nastavak. Dali smo to u policijsku u Biograd, tako da će vjerojatno istraga pokazati o čemu se radi - izjavio je za HRT Darko Banić, zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Biograd.


Najteža je situacija kod Vrane, gdje zbog mina vatrogasci ne mogu gasiti požare ulaze, Požarište je dugačko nekoliko kilometara, a teren dijelom nepristupačan i puše jaka bura. Vatrogasci i mještani se uzdaju u pomoć kanadera te se nadaju da će bura prestati što bi im olakšalo gašenje.

Područje oko Vrane i Ceranja gorjelo je već nekoliko puta ovog ljeta.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • zelot 21.08.2017.

    Kad bi oni svakog piromana optužili za terorizam (što ovi činovi i jesu), a ne za opće opasnu radnju, toga bi manje bilo. Kazne za piromane su smiješne.

  • nerminius 21.08.2017.

    Pale bolesnici i smradovi bez savjesti. Nema to veze s nacionalnim manjinama ili većinama. To su ljudi psihički pomjereni u glavi, zdrav čovjek to ne može raditi.

  • targaryen 21.08.2017.

    Jel to onaj Stevo iz Bjeljine opet podgrijavao konzervu na otvorenom? Normalne države ovo bi već tretirale kao terorizam,a naslovnicu Novosti (Lijepa naša, lijepo gori) kao terorističku prijetnju, no ne i Hrvatska. Ne i briseloidni poltroni kojima je Hrvatska samo sredstvo do cilja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare