To je to što me zanima!

Vatrogasci rušili zidove da ženu od 255 kg izvuku van

Joanne (45) tri godine nije izlazila iz kuće jer je djelomično paralizirana. Pozlilo joj pa je zvala liječnike, koji ju nisu mogli pomaknuti iz kreveta
Vidi originalni članak

Gotovo 20 vatrogasaca moralo je srušiti zid da bi iz stana u engleskom Tingleyu izvukli van Joanne Ettiene (45) koja ima 255 kila. Britanka iz kuće nije izlazila tri godine, živjela je povučeno, a prijatelji su joj rijetko dolazili u posjet. Joanne je nagomilala kile nakon što je ostala djelomično paralizirana zbog stafilokoka MRSA. Zbog bolesti joj se stanje pogoršala pa je nazvala hitnu. Liječnici je nisu mogli pomaknuti iz kreveta pa su pozvali vatrogasce. Pred kuću su za nekoliko minuta došli vatrogasci i policajci.
- Vatrogasci su prvo srušili vrata spavaće sobe, no ni tada me nisu mogli izvući van pa su razbili i zid. Uspjeli su me prenijeti u dnevni boravak gdje su izbili prozor iz okvira i dio zida kako bi me izvukli van - prisjeća se Joanne čiji je stan nakon toga potpuno demoliran. Sada je u bolnici gdje se bori s teškom infekcijom, a doktori kažu kako će ju zadržati na liječenju barem šest mjeseci. Joanne, majka troje djece, želi da se o njoj brinu socijalni radnici i zdravstvene službe kako bi mogla normalno živjeti.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • user_2971 11.05.2010.

    majka troje djece?????

  • guzonjin sin 11.05.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • predsjednik03 11.05.2010.

    sa bagerom je išla u bolnicu ili ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare