To je to što me zanima!

Vatrogasci stigli za dvije minute te ugasili plamen

Požar u samoborskom Super Konzumu u noći na petak nije se stigao niti rasplamsati jer su vatrogasci ekspresno stigli te brzo ugasili vatru
Vidi originalni članak

Pored mene su prošla vatrogasna kola pod rotacijom i krenula prema Super Konzumu u Samoboru. Nakon par minuta došla su i druga. Zaista su bili brzi i ugasili požar, a vatra se nije ni stigla proširiti, rekao nam je M. D., koji je pun hvale za vatrogasce iz DVD-a Samobor, a fotografije je snimio u 1.20 sati u petak.
- Vatra je izbila zbog kvara na električnim instalacijama. Dojavu smo dobili u 1.14 sati, a na terenu smo bili u 1.16 sati. Naši su vatrogasci brzom intervencijom ugasili požar i spriječili da se proširi - rekli su nam iz DVD-a Samobor.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • vatropirac 17.07.2009.

    MOJ JEDINI KOMENTAR JE USTVARI PITANJE: KO JE DAO PODATAK DA SU TAJ POZAR POGASILI VATROGASCI IZ DVD-A SAMOBOR????!!!!! PA ONI NEBI DOSLI NI ZA POL SATA NA POZAR A POGOTOVO NE U TO DOBA NOCI!!! SAMO DA NAGLASIM DA U SAMOBORU POZAR GASI JAVNA VATROGASNA POSTROJBA (PROFESIONALNI VATROGASCI KOJI MA JE TO STRUKA I PROFESIJA), A DVD JE DOBROVOLJNO VATROGASNO DRUŠTVO ZA ONE KOJI NE ZNAJU!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare