To je to što me zanima!

Vau, vau, tražimo dom: Odselili se, a pse ostavili same u selu...

Na području Treme pokraj Križevaca već danima luta nekoliko pasa. O njima se nema tko brinuti. Jako su željni pažnje i vole se maziti. Ako im možete pomoći javite se na 099 800-0618
Vidi originalni članak

Na području Treme pokraj Križevaca već danima luta nekoliko pasa.

O njima nema tko brinuti.

Radi se o psićima nižeg rasta različitih pasmina.

- Psi su bili od obitelji koja se preselila u drugi grad. Obitelj je bila socijalni slučaj pa su otišli iz sela, a pse su ostavili za sobom. Oni su sad prepušteni sami sebi - priča nam čitateljica koja trenutno pomaže oko brige za pse dok ih netko ne udomi. Dodaje kako životinje smušene danima tumaraju selom, a nitko ne želi preuzeti brigu o njima.

- Jedva čekaju da ih netko udomi jer se nema tko brinuti o njima. Jako su željni pažnje i vole se maziti. Molim sve ljude dobre volje i udruge koje žele pomoći da reagiraju i na neki način pomognu - zaključuje naša čitateljica, koja nam je poslala fotografije psića. 

Za sve informacije o psima možete se javiti na broj mobitela 099 800-0618.     

Idi na 24sata

Komentari 17

  • kmetov 21.09.2016.

    udomite psa, pa će vam kuća biti puna dlaka, smrditi po pišalini i govnima. čistiti ga i prati mu guzicu voditi u šetnju , skupljati drekove nakon sranja, kupovati mu hranu, trošiti na skupog veterinara ...... ovo mora znati svaki udomitelj a koji ne zna taj na kraju ostavi psa na ulici.

  • Jozo1975 20.09.2016.

    Napraviti od toga hranu za macke...

  • Lalala5 20.09.2016.

    Ljudi su najveće beštije!

Komentiraj...
Vidi sve komentare