To je to što me zanima!

'Već u ponedjeljak će biti nova ploča na zgradi Općine Vojnić'

Podsjetimo, noćas je zgrada Općine Vojnić ostala bez ploče s ćiriličnim natpisom. Nova ploča bi, kaže načelnik, na zgradu trebala biti stavljena već u ponedjeljak
Vidi originalni članak

Načelnik općine Vojnić Nebojša Andrić najavio je u subotu kako će već u ponedjeljak biti postavljena nova dvojezična ploča na zgradu Općine, javlja RTL. Na pitanje kako je moguće da se to napravi tako brzo, preko vikenda,  rekao je da su novu ploču platili još prije tjedan dana, "jer je bilo za pretpostaviti da će u razbijanju ploča i Vojnić doći na red". Dodao je i da je nova ploča naručena i zato što su do sada na zgradi bile odvojene ploče istog sadržaja na dva pisma, iako je ispravno da na istoj ploči budu nazivi na oba pisma. Andrić je uvjeren da skidanje ploče nema veze s političkom situacijom u Vojniću i da to nije napravio nitko iz Vojnića. 

Podsjetimo, noćas je zgrada Općine Vojnić ostala bez ploče s ćiriličnim natpisom. Policija traži počinitelja. 

Idi na 24sata

Komentari 142

  • user_319524 13.10.2013.

    Žalosno je to da je tek sada skinuta. 9 godina ?? Pa to je strašno i ponižavajuće. Zar nema Hrvata u Vojniću?? Izgleda da je netko od naših prolazio kroz Vojnić i skinuo tu sramotu. Dečki ako vas nisu uhvatili a nadam se da nisu, znate što va je činiti.SRETNO HRVATSKI VITEZOVI !!!!

  • stvoriteljmg 13.10.2013.

    Tko će platiti sav taj javašluk pojedinaca koji su dokoni, sve če ići na leđa Hrvatskog naroda i poreznih obveznika.

  • ilmare 13.10.2013.

    Ne ide mi u glavu kako je ploča u Vojniću 9 godina bila netaknuta ??

Komentiraj...
Vidi sve komentare