To je to što me zanima!

Već viđeni scenarij? I Milošević je ovako padao: 'Sloba je barem zadržao neki oblik legaliteta...'

Identična policijska represija bila je i u vrijeme Miloševića, kao i retorika u kojoj Vučić tvrdi da oni ne ruše njega, nego državu, tvrdi analitičar
Vidi originalni članak

Siniša je snimatelj. Vozikamo se po gradu, pobjegao sam svojima iz osiguranja. Zimska bajka super izgleda, puno je ljudi. Nisam ti rekao da je bio jedan stranac koji mi je rekao dajte im izbore. Narod je dao i ne smije se rušiti ono što je narod rekao, govori tako srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić dok se vozio Beogradom, snimao, pa to sve objavio na svom službenom TikTok profilu. Predsjednik je bio i u društvu Siniše Malog, tamošnjeg ministra financija, koji ga je snimao kao suvozač. Na kraju je pustio pjesmu Lepe Brene ''Četiri godine'', na što su obojica zapjevali.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 4

  • StevensBikes 28.12.2023.

    Najstrižije sankcije treba im da se uvede. Taj Vučić je probao našu Petrinju da stvori u svoju Krajinu pa nije uspijo jeli mu došlo skoro glave.

  • pajo001 27.12.2023.

    Milosevic nije bio cetnik. Ovaj je pravi seseljev ucenik, pojede ih za rucak. Ja sam sretan. Zasluzili su ga bar iducih deset mandata jos.

  • melin51 26.12.2023.

    Kad u Srbiji na vlast dođe netko normalniji nađe se netko tko ga ubije. Kad vlast u Hrvatskoj izgubi HDZ na ulicu guraju branitelje sve dok HDZ opet ne zavlada.

Komentiraj...
Vidi sve komentare