To je to što me zanima!

Većina za Plenkija, Karamarko unutar HDZ-a ispred Kovača

Istraživanje unutar HDZ-a pokazuje da njihovi birači žele i dalje Plenkovića koji 'među svojima' ima 72 posto podrške. Među HDZ-ovcima je Karamarko pak na drugom mjestu sa 12,4 posto podrške
Vidi originalni članak

Najnovije CRO Demoskop istraživanje pokazuje da najveći dio birača, njih 42,5 posto, želi da Andrej Plenković i dalje ostane na čelu HDZ-a. Miru Kovača bi na toj poziciji htjelo njih 17,6 posto, a Tomislava Karamarka tek 8,7 posto. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Neodlučnih je oko 5 posto, a više od četvrtine birača nezainteresirano je za izbore u HDZ-u. 

No, isto pitanje unutar samog HDZ-a pokazuje nešto drugačije brojke, a njihovi birači još snažnije su za Plenkovića koji 'među svojima' ima 72 posto podrške. Među HDZ-ovcima je Karamarko pak na drugom mjestu sa 12,4 posto, a Miro Kovač ima 11,4 posto podrške.

PRVI KRUG 15. OŽUJKA HDZ je raspisao izbore: 'Bit će puno strasti, ali budite pošteni'

Plenković bi pobijedio i da se pita SDP-ove birače, a Škorini bi pak htjeli Miru Kovača, kojem su dali 40 posto potpore. On još bolje stoji i u Mostu, gdje bi dobio 70 posto glasova. 

Plenković bi i u slučaju drugog kruga stranačkih izbora odnio pobjedu, bez obzira na protivnika, javlja RTL.

Idi na 24sata

Komentari 97

  • 07.02.2020.

    Gospodo..Plenki ostaje ma koliko to netko htio ili ne..Covjek je pametan i proracunat,razmislja za 4 g unaprijed sta ce bit ili sta bi moglo bit.

  • 07.02.2020.

    Boljeg od Plenkija, HDZ nece dugo imati, moje je misljenje iako nisam Clan niti jedne stranke.

  • ARMAGEDON 07.02.2020.

    Narod je sve nervozniji, živčaniji , sve kraćeg fitilja kada se spomene HDZ za koji su vezane afere, korupcije, pljačke , lažmi branitelji , korupcije, uhljebi i počela su okupljanja gradjana po garažama i sumnjivim kafićima o dogovoru što će se poduzeti !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare