To je to što me zanima!

Velečasni Z. Sudac prokleo parolu 'tko je jamio, jamio'

Zlatko Sudac je poručio neka se jednom zauvijek iskorijeni iz našeg društva pravilo 'tko je jamio, jamio'. Proklete bile takva parole, rekao je Sudac
Vidi originalni članak

Molimo za iskrenost u našem društvu, za čisto i otvoreno srce. I neka se zauvijek iskorijeni iz našeg društva pravilo 'tko je jamio, jamio'. Proklete bile takva parole. Živjeti nam je ljudi, pa sutra je naše vrijeme, rekao je velečasni Zlatko Sudac, piše Slobodna Dalmacija. Sudac je sudjelovao na predstavljanju knjige dr. Zdravka Tomca 'Obraćenje - od komunista do vjernika' te je pozvao ljude da prestanu razmišljati tuđim glavama i razmišljaju svojim iskustvom. Pozvao je vjernike i da se prestanu opterećivati pojmovima partizan, ustaša, četnik jer u svim strankama, vladinim, nevladinim i crkvenim strukturama te braniteljskim udrugama ima žita i kukolja. Sudac naglašava kako je u Hrvatskoj 90 posto deklariranih rimokatolika te da bi kod nas trebali teći med i mlijeko.
- No, to nije tako - kaže Sudac i poziva ljude da otvore svoja srca i nadiđu terminologiju koja nas neće otvoriti svijetu.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • barkley 18.03.2010.

    i ja nevolim tu parolu i svakog ko je jamio

  • NOMEN EST OMEN 18.03.2010.

    velečasni da proklinje ????!!! znate li vi što je to kletva za ime božje ...

  • baky126 18.03.2010.

    tornjaj se vise

Komentiraj...
Vidi sve komentare