To je to što me zanima!

Veleposlanik Rusije: 'Hrvati su nam prijatelji i bliski partneri'

Uvjereni smo da ćemo preživjeti teška vremena, sankcije i da će naši odnosi prerasti na kvalitativno novu razinu - rekao je veleposlanik Anvar Azimov
Vidi originalni članak

 Dr. Anvar Azimov, veleposlanik Ruske Federacije u Hrvatskoj smatra da suradnja Hrvatske i Rusije nije podložna nikakvim promjenama u globalnoj ekonomskoj situaciji.

- Uvjereni smo da ćemo preživjeti teška vremena, sankcije i da će naši odnosi prerasti na kvalitativno novu razinu - kazao je Azimov za portal RBTH Hrvatska. Dodao je da planiraju u ožujku ove godine organizirati u Zagrebu gospodarski forum na kojem će okupiti ruske investitore.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • fićfirić 02.01.2016.

    Meni Rusi kao naši prijatelji,ne smetaju niti malo

  • opussave 02.01.2016.

    A moramo znati da je Rusija uvijek bila velesila, ako se sjetimo Napoleona i Kotuzova, Hitlera i Staljina, da ne kažem maršala Žukova. I danas je Rusija velesila, Ukrajina je jaka sila, ali vidimo da nije niti milimetar pomaknula ruse natrag. DA bi neka zemlja bila vojno jaka mora imati super jako gospodarstvo. Prema tome sve je jasno kao dan. I sve je to savršeno da ne postoji ali. Da li će se Rusija zaustaviti na Krimu ili će anektirati Ukrajinu i onda sve ostale zemlje redom? A Staljinove metode rada su jako dobro poznate, a posebno modeli osvajanja tuđeg teritorija (Poljska, Slovačka, Češka, Mađarska itd).

  • liliana 02.01.2016.

    Mi cijenimo Putina,pokazao se velikim državnikom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare