To je to što me zanima!

'Veli Jože ide u željezo, a Kalmeta neka samo priča'

Direktor Brodospasa, Vicko Batinica, je rekao da Velom Joži nema spasa i ide u rezalište, ali dodaje da je spreman dati dijelove broda muzeju
Vidi originalni članak

Direktor Brodospasa Vicko Batinica je u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju poručio ministru Kalmeti da priča što hoće, ali Veli Jože ipak ide u staro željezo. Poručio mu je da nije ni prstom mrdnuo na više od dvadeset zahtjeva Brodospasa za obnovu i osposobljavanje broda dizalice. Batinica je za Slobodnu rekao i da ministar trabunja kako je Veli Jože ponos hrvatske brodogradnje, jer je izgrađen u Rotterdamu. Direktor Brodospasa je rekao da je njegova odluka konačna i da Velom Joži nema spasa. Spreman je međutim darovati dijelove broda muzeju, ali samo pod uvjetom da na njima piše kako je u pitanju Brodospasovo vlasništvo.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Determinator 27.08.2010.

    Da ima posla za Velog Jožu, ne bi on trebao u rezalište. Željezna dizalica koja je trula i za nju nema posla... Ma kakvi spomenicii?!?! Čovjek je njen vlasnik i nek radi sa njom šta god hoće!

  • Dalekoo 27.08.2010.

    Malo je tesko za povjerovat da se tu nije dalo nista uciniti. Koliko znam nema bas puno ovakvih grdosija po mediteranu i nevjerujem da bi mu bilo tesko naci posao, kao sto nije bilo ni prije.. ali kao i sve ostalo u hrvatskoj, bolje da trune i umre nego da se ista ucini... nagradite menadjere, ministre i sve ostale..

  • Win32 27.08.2010.

    Šta je dotrajalo,dotrajalo je.Nema tu nikakvog spašavanja ni nekakvog kalmete da kukuriče.

Komentiraj...
Vidi sve komentare