To je to što me zanima!

Velike gužve na zagrebačkoj obilaznici: 'Par automobila je išlo čak preticati po zaustavnoj'

Na zagrebačkoj obilaznici promet se odvija u koloni u pokretu s povremenim zastojima između čvorova Buzin i Most Sava, a sporije se putuje i između čvorova Jankomir i čvora Lučko u smjeru Lipovca
Vidi originalni članak

Hrvatski autoklub (HAK) upozorava vozače na gužve koje su se stvorile na zagrebačkoj obilaznici, ali i na graničnom prijelazu Macelj. Kako javljaju, kod naplatnih postaja Trakošćan u smjeru Slovenije kolona je duga oko 500 metara. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Što se tiče zagrebačke obilaznice, promet se odvija u koloni u pokretu s povremenim zastojima između čvorova Buzin i Most Sava, a sporije se putuje i između čvorova Jankomir i čvora Lučko u smjeru Lipovca zbog prometne nesreće.

Čitatelji koji su nam slali snimke gužvi poručili su kako su primijetili da strani turisti, odnosno vozači vozila stranih registracija, prestižu kolone tako da se voze po zaustavnoj traci. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • 7vuk777 23.07.2021.

    po novinarima bi bilo lokalizirati,indentikovati,uhapsiti i transportirati

  • johan63 23.07.2021.

    A da novinar preispita svoje znanje hrvatskog jezika ?

  • laky03348 23.07.2021.

    a što je to autiju??????????? bogami ja nisam dijete,imam preko 40 godina,hrvat sam,cijeli život živim ovdje,ali rijeć autiju,još nikad nisam čuo,očito neka nova hrvatska riječ

Komentiraj...
Vidi sve komentare