To je to što me zanima!

Veliki propust: Muškarcu iz BiH ustanovili da je umro prirodnom smrću, nalaz otkrio da je ubijen

Mehur je radio na farmi muznih krava, a portal piše kako je nakon smrti obitelj tražila nalaze obdukcije na Odjelu patologije bolnice “Dr. Irfan Ljubijankić” u Bihaću
Vidi originalni članak

Mehur Handanović (55) iz Bihaća preminuo je 31. listopada u hrvatskom mjestu Sadilovac u Karlovačkoj županiji. Mrtvozornik i policija ustvrdili su kako je bila riječ o prirodnoj smrti, ali portal normala.ba piše kako je Mehur bio ubijen.

On je radio na farmi muznih krava, a portal piše kako je nakon smrti obitelj tražila nalaze obdukcije na Odjelu patologije bolnice “Dr. Irfan Ljubijankić” u Bihaću. Nalazi su otkrili da je ubijen iz vatrenog oružja s leđa, a metak su našli u prsnom košu.

'SRAMOTNO!' Brkić: Alkalaj se svrstao uz Rusiju u kritikama Schmidt

Portal piše kako je na mjestu događaja navodne prirodne smrti muškarca bila i policija, ali da nije poznato kako nisu uvidjeli ranu od metka. Obitelj je bila organizirala sahranu za preminuloga u petak. 

Mehur je 14 godina radio na farmi muznih krava PRO MILK. Iza sebe je ostavio suprugu, sina i dvije kćeri.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • ptica neznalica 06.11.2022.

    Volio bih znati kojim kalibrom oružja je ubijen. Kod malog kalibra ako je upucan u srce, krvarenje je minimalno, te je lako ne vidjeti ozljedu. Inače svi vi koji napadati policiju, trebali bi znati, da smrt utvrđuje liječnik mrtvozornik, a ako ima što sumnjivo, tada mora tražiti obdukciju. Tako da ja tu ne vidim grešku policije.

  • Jozoglumac 05.11.2022.

    Kakvi su nasi sigurnost i povjernje dobro je uopce identificiran

  • bečar-bečar 05.11.2022.

    marka vrti gdje burgija nemore..

Komentiraj...
Vidi sve komentare