To je to što me zanima!

Veliki specijal Budi.in-a - sve što vam treba za novu sezonu!

Koji su trendovi nove sezone, kako uvesti red u vlastite ormare, kako biti chic u svakoj prilici i još puno, puno toga, pročitajte u jesenskom specijalu Budi.IN-a
Vidi originalni članak

Pripremili smo izbor najljepših čizmi u gradu (i ne, ne moraju biti skupe da bi bile dobre!) te veliki shopping vodič trendova s modnih pista po puno povoljnijim cijenama. A da bi se oslobodio prostor u garderobama za nove stvari, donosimo veliki specijal o organizaciji ormara s detaljnim uputama o dodacima koji vam mogu znatno olakšati sortiranje, slaganje i pospremanje.

Naši poznati muškarci - Massimo, Mirza Džomba i Janko Popović-Volarić otkrili su nam što najviše vole kod žena. Provjerite vide li oni uopće mane kojih se sve žene pribojavaju.

Snimili smo prekrasan beauty editorijal u kojem možete vidjeti jesenske trendove šminkanja, a samo za naše čitatelje poznata vizažistica Simona Antonović daje upute kako da ih sami korak po korak i sami napravite. Tom Ford nadavno je napunio 50 godina, a naša Ana Lendvaj tim se povodom prisjetila njegovih najljepših kreacija. Priča o mladim ženama zaljubljenima u putovanja neobično nas je razveselila, a energija kojom zrače motivirajuća je za životne promjene za sve one koji se premišljaju...

Prelistajte Budi.IN i posjetite www.budi.in. Ne propustite na vrijeme preuzeti svoj besplatni primjerak Budi.IN-a u subotu uz 24sata jer su količine ograničene. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare