To je to što me zanima!

Velikom Britanijom uopće ne luta lav, nego poveća mačka?

Ljubimca starog tri godine ima obitelj koja živi samo nekoliko metara od mjesta gdje su stanari navodno vidjeli lava. Mačke Maine Coon mogu narasti i do 40 cm
Vidi originalni članak

Kućni mačak Teddy Bear navodno je izazvao paniku među Britancima, koji su pozvali policiju jer su bili uvjereni kako su vidjeli lava Essexu. Ljubimca starog tri godine ima obitelj koja živi samo nekoliko metara od mjesta gdje su stanari navodno vidjeli lava. Teddy Bear je pasmine Maine Coon, a te mačke mogu narasti do 40 cm te mogu težiti i do 11 kilograma. Policija još istražuje je li se zaista radilo o lavu.

Sumnjali su kako je lav pobjegao iz obližnjeg zoološkog vrta, ali su zaposlenici policiji kazali kako su svi njihovi lavovi na broju. Vlasnica mačka Teddyja rekla je kako je na vijestima vidjela da lokalna policija traži lava i to u vrijeme dok mačak nije bio kod kuće. Kaže kako joj je odmah sve bilo sumnjivo.

- Odmah sam zaključila da se radi o našem mačku. Inače ne luta u polju u kojem su navodno vidjeli lava, ali može biti da se prošetao i ondje. Nema sumnje da se radi o Teddyju - rekla je Ginny Murphy, vlasnica mačka. Dodaje kako se odmah javila policiji, koja još istražuje slučaj. Policajci su kazali i kako fotografija navodnog lava koja je objavljena na Twitteru lažna, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • MALA RAJA 29.08.2012.

    šta postopji macka koja se da usporedit s lavom???? Bizar

  • LebronPetrovic 29.08.2012.

    Dobro ako oni tako kažu onda je mala maca !

  • nefer 29.08.2012.

    ako je lav, brzo će se otkriti, kad ogladni treba mu bar 20kg mesa...

Komentiraj...
Vidi sve komentare