To je to što me zanima!

Vesela Alma proslavila je 80. rođendan u hladnom moru

Alma se kupala zajedno s ekipom kupača i prijatelja kojima već godinama ne smetaju niske temperature. U more je ponijela tortu, a pili su i šampanjac
Vidi originalni članak

Puljanka Alma Šešlija proslavila je 1. siječnja 80. rođendan kupajući se u ledenom moru na pulskom Mornaru. Alma se kupala zajedno s ekipom kupača i prijatelja entuzijasta kojima već godinama ne smetaju niske temperature. Alma je u more ponijela i tortu, a otvorio se i šampanjac. Brojni Puljani došli su gledati hrabre kupače i baku Almu ali sa sigurne udaljenosti toplo odjeveni. 

- Hladnije je vani nego u vodi. Kupam se već 20 godina svaki dan i zdravlje me još služi. Preboljela sam tri karcinoma, TBC, plućni edem, bronhijalnu astmu, a trenutačno sam na inzulinu, ali od plivanja ne odustajem sve dok budem mogla. Još '70-ih godina liječnici su mi davali samo godinu dana života a evo, ja danas hodam, plivam i uživam u životu, što je mnoge od njih šokiralo - kaže ponosna baka. Alma tvrdi da je hladno tek kada se uđe u more, a kasnije se tijelo privikne te u moru ostaje 10-ak minuta. 

- Za rođendan me dočekala torta, a za stoti rođendan  koji se nadam da ću opet proslaviti u vodi s prijateljima, očekujem puno veće slavlje - kaže baka Alma. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • p i j e v a c 01.01.2011.

    Starci se nacugali pa buć.Sutra će svi u stacionar u staračkom domu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare