To je to što me zanima!

Veselo u Veseloj: Vozaču u 8.20 sati izmjerili čak 2,76 promila!

Jedan je vozač u Požegi u nedjelju pijan ukrao auto, a potom skrivio i sudar. Imao je 2,10 promila. Još dva pijana vozača su zaustavili požeški policajci u ponedjeljak. Jedan je bio pijan već rano ujutro
Vidi originalni članak

Čak 2,76 promila alkohola izmjerili su požeški vozači kod vozača kojeg su zaustavili u ponedjeljak ujutro. Vozača (39) automobila testirali su u mjestu Vesela.

Istog dana, u Kaptolu su zaustavili i automobil kojim je upravljao još jedan pijani vozač. Mladiću (26) oko 20.25 sati izmjerili su 2,23 promila. 

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja oba vozača su  smještena u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njih slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

A dan ranije, mladić (23) je u požeškoj Ulici kralja Zvonimira oko 2.30 sati neovlašteno uzeo automobil žene (35) i krenuo se voziti. Oglušio se na zvučne i svjetlosne signale službenog vozila i nastavio vožnju do Županijske ulice u Požegi gdje je skrivio prometnu nesreću s materijalnom štetom. 

Vozio je prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 2,10 promila.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • bečar-bečar 19.12.2023.

    nije kriv. - on se ničeg ne sjeća !!!! (bar tako v.vođa sve riješava) !!!!

  • Crvic 19.12.2023.

    Taman !

  • xOOx 19.12.2023.

    nek puse za dva dana ko bane pa ce biti ok

Komentiraj...
Vidi sve komentare