To je to što me zanima!

Vesna Pusić kupila novog 'Fiću' za 12 tisuća eura

Novi Fiat 500 Vesna Pusić platila je 12.000 eura i kaže da će ga u imovinskoj kartici prijaviti na kraju saborskog mandata. Kaže da joj je mali i sladak
Vidi originalni članak

Emotivno sam vezana za Fiću, to mi je bio prvi automobil. Darovali su mi ga brat i šogorica, bio je star, a vrata suvozača bila su povezana špagom, rekla je predsjednica Nacionalnog odbora za praćenje pregovora s EU Vesna Pusić nakon što je u srijedu ispred Sabora parkirala novog metalnog ljubimca.
- Kad sam pročitala članak o novom Fići, odlučila sam ga imati. I prezadovoljna sam. Mali je i sladak - rekla je i pohvalila se da, iako je malen, može potegnuti i 180 km/h. Bijelog Fiću platila je 12.000 eura u Autocommercu.
- Papirologiju je rješavao je suprug, a prijavit ću ga u imovinskoj kartici na kraju mandata - kaže Vesna Pusić, koja vozačku ima 35 godina. Fiću su uzeli na leasing. Prije je vozila Rover.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • slisko 18.05.2008.

    pa neka,samo ti vesna kupuj ficu za 12 tisuca a ljudi koji nemaju za kruh,nek slusaju kako se ti hvalis,,boze dragi hoce li se ova nasa zemlja ikad spametovati,i hoce li ikad doci na vlast netko pametan???????????????????????

  • mats1 16.05.2008.

    uuuuuuuu da ja imam tu pilu..... mam si plina vgradim vu njega.....

  • Bijela13 16.05.2008.

    ..zivot ce mi se promijeniti zbog ove vijest..hahaha....tresla se brda.........dalje znate..................

Komentiraj...
Vidi sve komentare