To je to što me zanima!

Vezale tinejdžera i izrezale ga 300 puta za vrijeme silovanja

SAD: Tinejdžer (18) je ispričao policajcima kako su mu djevojke začepile usta ljepljivom trakom, silovale ga i rezale nožem dva dana. Ima ozljede po cijelom tijelu
Vidi originalni članak

Mislim da mene tražite, rekla je Rebecca Chandler (22) policajcima koji su pozvonili na vrata stana u Milwaukeeju. Ona i cimerica Raven Larabee (20) osumnjičene su da su silovale tinejdžera i izrezale ga nožem 300 puta po cijelom tijelu za vrijeme dvodnevnog sotonističkog seksa. Začepile su mu usta ljepljivom trakom, piše Daily Mail.

Žrtva (18) je upoznala djevojke na internetu. Sjeo je na autobus u Phoenixu i došao k njima. Nazvao je policiju s ulice u nedjelju navečer nakon što su ga pustile. Policajci su pronašli stan prateći trag krvi. 

Chandler je ispričala da su se rezali, ali da je mladić pristao na to. Priznala je da su stvari malo izmakle kontroli. Ipak, većinu krivice pokušala je svaliti na cimericu. U stanu je bilo dosta krvi, a policajci su pronašli i razne ritualne knjige i vodiče. 

Djevojke su još u pritvoru.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • mm2111 20.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • FC INTERNAZIONALE 4ever 16.11.2011.

    ogavne su :D

  • Killer Croc 15.11.2011.

    Ne kuzim kak su se svi slozili s takvim slikama u dokumentima setaju slobodno Zemljom

Komentiraj...
Vidi sve komentare