To je to što me zanima!

Vezao motor za padobran pa ga je gliser vinuo u zrak

Vozač moto freestylea, Nino Šarin zvan Paky kaže da to još nitko nije napravio. Sjeo je na motocikl, zavezao padobran i s glisera se vinuo u zrak
Vidi originalni članak

Kupači na biogradskoj plaži u utorak oko podneva svjedočili su nezaboravnom adrenalinskom pothvatu. Na gliseru je bio vozač u moto freestyleu, Nino Šarin zvan Paky sa svojom ekipom. Na plovilo su ukrcali i motocikl. Zavezali su ga za padobran, Paky je sjeo na njega i vinuo se s glisera do 150 metara u zrak.
- Gledamo kako gliseri vuku te padobrane i ljude zavezane za njih i mislimo si, pa zašto ne bismo privezali motor. To još nitko u svijetu nije napravio - priča nam Nino Šarin (22) iz Pakoštana.
- Moto freestyleom se bavim pet godina, ovisan sam o adrenalinu. Zanimljivo je da nam motor nije pao u more iako smo bili spremni na to. Lijepo smo ga spustili natrag na gliser - dodaje Nino.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • yamaha_1 25.08.2009.

    legenda ....svaka cast ... :) !

  • manitou 25.08.2009.

    predator1, nisu ti dečki izvor tvojih problema. tvoji (i moji i ostale većine, također) su na markovom trgu u gomili nesposobnjakovića

  • predator1 25.08.2009.

    decki svaka cast na ideji,i ja bi volio biti bez brige i pameti al nikako da mi se to desi.ako imate recept dajte ga i nama koji moramo sljakati za sitne pare, a o ovakvim stvarima nemamo pojma da postoje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare