To je to što me zanima!

Viceguverner: Hrvatske banke preživjele bi još jednu recesiju

Boris Vujčić, viceguverner HNB-a, istaknuo je kako postoji opasnost od još jedne svjetske krize. No, s druge strane je uvjeren je da bi hrvatske banke preživjele krizu
Vidi originalni članak

Zamjenik guvernera HNB-a Boris Vujčić je u Dnevniku Nove TV komentirao sastanak europskih vođa Angele Merkel i Nicolasa Sarkozyja. Kazao je kako možemo očekivati da će Europska unija izaći s nekim prijedlogom koji će smiriti tržišta. 

- To je jedan u nizu sastanaka političara koji pokušavaju riješiti krizu za koju su djelomično sami krivi - zaključio je Vujčić. 

Upitan postoji li bojazan od još jedne svjetske krize i bi li ju Hrvatska izdržala Vujčić je kratko rekao: 'Naravno da postoji ta opasnost, ali hrvatske banke izdržale bi tu recesiju jer smo izgradili dovoljne rezerve da se kriza može izdržati'.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • BlackJack 12.10.2011.

    Normalno pa i cigani bi.

  • konjina 12.10.2011.

    ak si viceguverner kaj onda si zadužen za viceve

  • Six 11.10.2011.

    Kakav idiotizam :( 1. Hrvatske banke ??? zar hrvatska ima svoje banke? 2. Kriza je proizvod banaka i u krizi banke najbolje zarađuju, Šta se tu ima za preživjeti ??? 3. Banke če preživjeti ali narod neče! 4. Izjava je sama po sebi kontradiktorna i žalosno je čuti ovako nešto od "Viceguvernera" 5. Bože sačuvaj nas od ovakvih ljudi, iz ove izjave se može više isčitati između redaka nego u slovina!

Komentiraj...
Vidi sve komentare