To je to što me zanima!

Vicmaheri su već izmislili neke šale o kandidatima

Sljedeći predsjednik Hrvatske sigurno neće biti vicmaher, ali brojni predsjednički kandidati našli su se na udaru narodnih ismijavanja i šale
Vidi originalni članak

Napala skupina puževa Josipovićevu kornjaču. Nakon pola sata dolazi policajac i pita što je bilo. “Ne znam, sve se brzo odigralo”, kaže Josipovićeva kornjača.
Vic aludira na Josipovićevu sporost i dosadu. Hrvatski predsjednički kandidati postali su poticajni proizvođačima viceva, brojnoj i uvijek na opačinu spremnoj skupini ljudi koje nitko nikad nije upoznao - osim najpoznatijeg, Stipe Mesića. U njegovoj vizuri čak se i najozbiljniji kandidati čine duhovitima. Izjava Andrije Hebranga da u slučaju pobjede na izborima neće pričati viceve o sadašnjem predsjedniku kao što je on pričao o Franji Tuđmanu, Mesića je itekako nasmijala.
- E, to je dobar vic - prokomentirao je Mesić.

BANDIĆEV MOST NA RIJECI KAJ
Pitali radoznalci na nekom skupu Milana Bandića je li čitao Sarajevski Marlboro. “Da čito, pušio”, samouvjereno im je uzvratio zagrebački gradonačelnik, čiji pogled dopire daleko.

DAMIR KAJIN IDS BRANI KRVLJU
Damira Kajina vic prikazuje kao agitatora koji za svoju stranku ne preže ni pred čim.
- Znaš li zašto je Kajin ubio Abela?
- Zato što se Abel nije htio upisati u njegov IDS.

BOTOKS-VESNA
Vesna Škare Ožbolt izgleda kao Benjamin Button, lik iz romana Francisa Scotta Fitzgeralda. S vremenom izgleda sve mlađe. Politički vic na tu temu glasi: Vesna Škare Ožbolt je  promijenila ime. I kako se sad zove? Vesna Škare Botoks!


HEBRANG KAO TREZVENJAK

Došla dva komarca na kongres HDZ-a pa se dogovaraju tko će koga 'ugristi’
Prvi komarac:
- 'Ajde ti Šeksa, a ja ću Hebranga.
Drugi komarac:
- Daj ti Šeksa, ja vozim.

VICEVI SU IH ZNALI DOVESTI DO VEĆIH POLITIČKIH POTRESA
Zbog Mesićeva vica o Franji, Miroslav Tuđman svojedobno je dao ostavku u tajnim službama UNS-u i HIS-u. Mesić je na početku prvog mandata ispričao nečiju dosjetku o tome koja je razlika između Miloševića i Tuđmana. - Jedan nije u zemlji (Milošević je uhićen i isporučen u Haag), a drugi ne može iz zemlje - rekao je Mesić o umrlom Tuđmanu, razljutivši njegovu obitelj.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Cooleech 29.11.2009.

    Kako je nastala svinjska gripa? Šuker oprao noge!

  • parki 29.11.2009.

    možda bi bilo smješnije kada bi se pretreslo porijeklo imovine sve te ekipe i vicevi bi bili bolji! na primjer došla žena *.* u posjet u Remetinec.... smijali bi se od srca a u ovim sadašnjim iako su smiješni postoji okus gorčine jer dok se mi smijemo znamo da nas oni hebu, eto toliko u nadi da će mo uskoro pisati o njima u zatvorskim vicevima.

  • absinthium1988 29.11.2009.

    mesic je jedini dinosaur koji je uspio prezivjet...al nece jos dugo.,vrijeme nosi svoje

Komentiraj...
Vidi sve komentare