To je to što me zanima!

VIDEO Avion pao na autocestu u Nashvilleu! Snimljen i stravičan trenutak nesreće. Više je mrtvih

Uprava aerodroma u Nashvilleu priopćila je da će Nacionalni odbor za sigurnost prometa i Federalna uprava za zrakoplovstvo provesti istragu incidenta...
Vidi originalni članak

Petero ljudi poginulo je u Nashvilleu, u Tennesseeju, kada se mali avion srušio u blizini autoputa, javila je američka policija. Kako navode, jednomotorni avion srušio se u ponedjeljak navečer na travnatu površinu u zapadnom dijelu grada, a nakon toga se zapalio, piše CNN. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Na autoputu nije bilo povrijeđenih vozača i nema oštećenih vozila ni objekata na terenu. Uprava aerodroma u Nashvilleu priopćila je da će Nacionalni odbor za sigurnost prometa i Federalna uprava za zrakoplovstvo provesti istragu incidenta. 

Prometne kamere pokazale su veliku gužvu i dolazak hitnih službi na teren. 

- Udar aviona bio je katastrofalan i nitko nije preživio - rekla je glasnogovornica vatrogasne službe, Kendra Loney. Policija tek treba identificirati žrtve i još uvijek rade na utvrđivanju odakle je zrakoplov krenuo.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mrTrobec 05.03.2024.

    ja letim isključivo sam,eto upravo sam stigao iz Hamburga,još me ruke bole

  • Vlad 05.03.2024.

    Ne bojim se leta u velikim zrakoplovima ali nekoliko puta sam odbio prijatelja koji ima cesnu i iskusni je pilot. Privatni zrakoplovi se nerijetko servisiraju po principu; sam svoj majstor a kontrola, barem kod nas, nikakva.

  • bornnl 05.03.2024.

    Pocele su sabotaze Trumpovih pristasa, bit ce svega tamo

Komentiraj...
Vidi sve komentare