To je to što me zanima!

VIDEO Biciklist udario stariju ženu na Trešnjevci: 'Ležala je krvava, prolaznici su pomagali'

Žena je ležala na podu krvavog lica dok su oko nje stajali ljudi i pokušali joj pomoć. Malo prije, na nju je naletio biciklist na pješačkom prijelazu kod trešnjevačkog placa
Vidi originalni članak

Biciklist je naletio na pješakinju na Trešnjevci u Ozaljskoj ulici u srijedu oko 11 sati, potvrdila nam je zagrebačka policija. 

Kako saznajemo, žena je ozlijeđena, ali težina ozljeda još nije poznata. 

POGLEDAJTE VIDEO: Žena nakon naleta bicikliste leži na podu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Biciklist ju je udario na pješačkom prijelazu, tvrdi čitatelj.

- Bila je krvava, ležala je i oko nje su bili prolaznici koji su joj pomagali - dodao je.

 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • centarfor9 13.09.2023.

    Naravno, imamo odlične zakone ali ih na žalost, čini se da postoji neki zakon,o zabrani tih provođenja zakona. Narvno danima ne vidim policajca u Zagrebu na ulici. U Masarikovoj gdje su trotoari uski biciklisti tjeraju pješake zvonjavom, umjesto da se voze po travi na kojoj su parkirani taxisti.

  • kajzanavek 13.09.2023.

    Katico da nisi ti bila ta kaj gurka kolica po biciklističkoj stazi, pa zato brišeš. Ove novine nemaju kulture, morala, poštovanja, tolerancije...... Stvarno žalosno, dublje od dna. Brišete istinu, dozvoljavate oni kaj vam paše. Fuj.

  • Tom Macdonald 13.09.2023.

    Mi smo nacija s izrazito niskom prometnom kulturom. Znamo propise, ali ne marimo. Svaki dan neka nesreća jer netko zanemaruje propise, znakove i ponaša se kao da je sam na cesti

Komentiraj...
Vidi sve komentare