To je to što me zanima!

VIDEO Brod u Ninu koji je bujica nanijela na cestu još stoji tamo: 'Čekamo. Nemamo kud s njim...'

U zadarskoj županiji je u noći s nedjelje na ponedjeljak palo 164 litara kiše po metru četvornom, i to najviše na predjelu koje pokriva grad Nin, a loše su prošli i otoci Iž i Dugi Otok
Vidi originalni članak

Turistički brod Pape kojeg je bujica nanijela na cestu na predjelu Ždrijac u Ninu još nije pomaknut. Velike kiše koje su pale u Zadarskoj županiji uspjele su tako nekoliko desetaka tona težak brod pomaknuti sa suhog veza te ga odnijele na cestu.

- Brod je ograđen, postoji signalizacija i to je zasad sve sto možemo napraviti. U toku dana očekujemo njegovo pomicanje. Nije da se ne može pomaknuti već sad, no sva okolna mjesta na koji se može brod prenijeti su natopljena vodom, i to nam stvara problem, kud s brodom. No, kako bilo, do kraja dana  očekujemo da će cesta uskoro biti prohodna, kazao je Jozo Mustać, prvi čovjek Civilne zaštite Nina.

Pogledajte video: Brod na cesti

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Vozim ja auto, kad ono - ispred mene brod'

U zadarskoj županiji je u noći s nedjelje na ponedjeljak palo 164 litara kiše po metru četvornom, i to najviše na predjelu koje pokriva grad Nin, a loše su prošli i otoci Iž i Dugi Otok na kojem je veliki odron kamenja zatrpao cestu. Iako je velika kiša poplavila mnoge prometnice, i desetak prizemlja privatnih kuća, o proglašenju elementarne nepogode nadležni još ne razmišljaju.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • zerophage 12.03.2024.

    Pa tim jucer na vijestima 2 put napomenuo da ga prodaje.. zato valjda i isplivao brod da napravi reklamu..a ne da plati dizalicu da ga sklone..pa lik je teski krkan odma se vidjelo

  • mislav54 12.03.2024.

    Bas tipicno. Nikad se nista ne rijesi na brzinu. Nadam se da cese uskoro pronaci rjesenje za taj problem.

  • dorijan67 12.03.2024.

    Ma nemoj, pa jel moguce da jos stanje nije rijeseno? Katastrofa, sve zesci kaos...

Komentiraj...
Vidi sve komentare