To je to što me zanima!

VIDEO Deaktivirali rusku bombu rukama i bočicom vode!? 'Kakva hrabrost. To bi sravnilo zgradu'

Dok oko njih padaju granate, dvojica ukrajinskih pirotehničara zadržala su smirenost i pažljivo deaktivirali veliku bombu. Snimka se masovno dijeli društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Među tisućama ruskih granata koje su protekla dva tjedna pale na ukrajinske gradove našla se i jedna koja nije eksplodirala. Za to su zaslužna dvojica hrabrih pirotehničara.

U videu koji je na Twitteru pregledalo više od dva milijuna ljudi i koji se masovno dijeli vidi se proces deaktivacije ogromne bombe. Jedan pirotehničar pažljivo okreće i vadi detonator, dok ga drugi polijeva vodom kako bi izazvao što manje trenja.

POGLEDAJTE VIDEO:

"Ova ruska bomba sravnila bi zgradu, a ipak je Ukrajinci deaktiviraju s dvije ruke i bocom vode dok padaju granate u blizini. Zapanjujuća hrabrost", napisao je Charles Lister, viši suradnik i direktor programa za Siriju i borbu protiv terorizma i ekstremizma na Bliskoistočnom institutu.

>> Stanje u Ukrajini iz minute u minutu pratite ovdje.

Inače, prije dva mjeseca sličnu su bombu iz Drugoga svjetskog rata pronašli i deaktivirali na gradilištu kraj Maribora u Sloveniji.

Težila je 250 kilograma, a zbog nje su evakuirali stanovnike u promjeru od 300 metara i oglasili sirene za opasnost. Deaktivacija je trajala sat vremena, a sve je prošlo prema planu.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • darko122 10.03.2022.

    Aaaa, to je ta pomoć ukrajinskom narodu koju spominje Lavrov., pa dobro Ukrajinci su pošten narod vratiti, će barem duplo.

  • Purger Zagreb 10.03.2022.

    A kaj mu znači ta voda ????????????

  • c20let 10.03.2022.

    Razoruzati takvu zvijer je vrlo lako i bezopasno..kao i naoruzati !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare