To je to što me zanima!

VIDEO Detalji buktinje na A6: 'Hladnjača se zabila u kamion. Vatrogasci su izvlačili vozača'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na autocesti A6 u smjeru Rijeke sudarili su se kamion hladnjača i tegljač pri čemu se hladnjača zapalila. Vozač je prevezen u bolnicu
Vidi originalni članak

Hladnjača je udarila u tegljač ispred sebe i onda se zapalila. Sve se to dogodilo ispred prijelaza za životinje na autocesti kod Delnica. Hladnjača je potpuno izgorjela, javlja čitateljica koja je svjedočila prometnoj nesreći na autocesti A6. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U nesreći, koja se dogodila oko 11 sati između čvora Ravna Gora i Delnice u smjeru Rijeke, sudarili su se kamion hladnjača i tegljač. Policija je potvrdila da je došlo do zapaljenja teretnog vozila. Vozač je pri svijesti prevezen u bolnicu. 

- Vatrogasci su brzo došli, uspjeli su izvući vozača van te je njega preuzela hitna. Ovdje je i policija, a cijeli promet stoji jer je sad trenutno taj dio ceste zatvoren - dodaje čitateljica.

Iz HAK-a javljaju da je dionica autoceste između čvorova Ravna Gora i Delnice zatvorena za promet. 

Policijski očevid je u tijeku.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • nsrna 08.03.2024.

    Sramotno je kako lose vozaci paze na sigurnost drugih sudionika u prometu. Nadam se da ce vozac izaci bez ozbiljnijih ozljeda. ?

  • pimpekompopesku 07.03.2024.

    tu kad se radio prijelaz za zivotinje stariji ljudi su savjetovali da se ne radi jer je iznad bilo staro groblje ali mlatimudani su ipak iskopali i od tada se svako malo tu desavju nesrece

  • Iznad_svih 07.03.2024.

    Realno 90% vozača kamiona je na mobitelu dok vozi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare