To je to što me zanima!

VIDEO Drama u Trilju: Policajci nisu htjeli preuzeti smjenu zbog Covid potvrda, Bulj ih podržao

Jad, bijeda i tuga. Pogledajte – u Trilju hrvatskim policajcima ne daju ući u policijsku postaju. Krše prava hrvatskim policajcima. Uskoro će ovome doći kraj, nada umire zadnja, rekao je Miro Bulj
Vidi originalni članak

Jučer je u popodnevnim satima održan prosvjed ispred postaje granične policije u Trilju gdje su policajci odbili raditi zbog covid potvrda, a došao ih je podržati i Miro Bulj, prenosi N1.

Uz Mira Bulja koji je sve snimao i prenosi na Facebooku okupilo se još desetak građana kako bi dalo podršku policajcima.

Dio graničnih policajaca je odbio preuzeti smjenu jer ne žele na uvid dati covid potvrde.

- Narod je ustao protiv Plenkovićeve diktature! Puna podrška prosvjednicima! Dosta je bilo ovih nelogičnih mjera i covid-potvrda!
Vrijeme je da svi koji su odgovorni za ovu represiju nad narodom podnesu ostavke - poručio je Bulj.

ZVALI I POLICIJU Kaštel Lukšić: Sedam učiteljica bez potvrda upalo u učionice, podršku im dao i svećenik

Sve je opisao kao maltretiranje.

- Jad, bijeda i tuga. Pogledajte – u Trilju hrvatskim policajcima ne daju ući u policijsku postaju. Krše prava hrvatskim policajcima. Uskoro će ovome doći kraj, nada umire zadnja - zaključio je Bulj.

POGLEDAJTE VIDEO: Drama u Trilju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

O svemu se oglasila i policija.

POTVRDE SE JOŠ ŠIRE? Država plaća testove onima bez potvrda; Capak: Ne zadugo, to će trajati manje od mjesec dana

- U odnosu na Vaš upit obavještavamo Vas kako se večeras oko 17.40 sati okupilo više građana u blizini Postaje granične policije Trilj. Za sada nisu zabilježena narušavanja javnog reda i mira, niti je bilo potrebe za intervencijom policije, a poslovi se u PGP Trilj obavljaju uredno i bez bilo kakvih smetnji. O svim prikupljenim saznanjima obavijestit ćemo županijski Stožer civilne zaštite, kao i Ravnateljstvo civilne zaštite. Napominjemo kako Policijska uprava splitsko-dalmatinska nije zaprimila prijavu javnog okupljanja - priopćili su iz PU splitsko-dalmatinske za Dnevnik.hr.

Idi na 24sata

Komentari 263

  • najiram 10 18.11.2021.

    rekao je  miro  bulj  i  pobjegao  u  ptuj...huškać  protiv  hrvatskog  naroda...

  • IvaSofija 17.11.2021.

    Bravo, otporrrrrr!!!

  • 17.11.2021.

    Sram vas bilo. Kad su devedesetih prvi branili Hrvatsku, dok jos nisu branitelji ni formirani, onda su vam bili dobri. Danas ih ne pustate na posao. Tako se ne postupa prema onima koji su branili domovinu. Zna se tko je krenuo sa napadom na policijske postaje. Gdje ste vi koji ih me pustate bili1991.?

Komentiraj...
Vidi sve komentare