To je to što me zanima!

VIDEO Horor u Londonu: Usred vožnje u zabavnom parku puklo uže, dvojica ostala zaglavljena

Podloga za sjedenje na sajmištu popularne božićne atrakcije u londonskom zabavnom parku udarila je u potpornu gredu i ostavila dvoje ljudi zaglavljeno unutra.
Vidi originalni članak

U londonskom zabavnom parku 'Winter Wonderland' kasno sinoć otpustilo se uže u vožnji 'praćkom' ostavivši dva posjetitelja zarobljena.

PARASAILING NESREĆA Zapetljali su se i srušili u more: 'Strašno je kad si u zraku i ništa ne možeš učiniti da se spasiš...'

Podloga za sjedenje na sajmištu popularne božićne atrakcije udarila je u potpornu gredu i ostavila dvoje ljudi, za koje se vjeruje da su oboje muškarci, zaglavljene unutra.

Snimka na društvenim mrežama pokazala je da je vožnja sinoć krenula po zlu kada je tehnički problem uzrokovao otpuštanje jedne od elastičnih užadi i čelične užadi.

POGLEDAJTE VIDEO

Nakon što je udarila u gredu, sjedalica je visjela na boku.

Dvojica zaglavljenih srećom nisu zadobili ozbiljnije ozljede, kako navodi DailyMail.

VOŽNJA ZA SPAS U ZAGREBU 'Bio sam u predinfarktnom stanju, spasio me taksist brzom vožnjom, želim ga upoznati'

- Jučer navečer je došlo do tehničkih problema na jednoj vožnji. Oba posjetitelja smo spustili na sigurno. Pregledali su ih liječnici i nisu ozlijeđeni. Sigurnost nam je na prvome mjestu, a vožnja je privremeno zatvorena -  rekao je glasnogovornik zabavnog parka.

Ovo nije prvi incident koji je pokvario popularnu atrakciju ove zime, nakon strašnog uboda nožem ispred ulaza početkom ovog tjedna. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare