To je to što me zanima!

VIDEO Jako nevrijeme na istoku Hrvatske. Tuča poharala Tenju

Nakon Virovitičko podravske županije, nevrijeme je pogodilo i osječko područje gdje je naglo pala temperatura, a tuča na području Tenje padala je pola sata
Vidi originalni članak

Snažno nevrijeme zahvatilo je u petak predvečer istok Hrvatske, a u brojnim mjestima padala je i tuča koja je mjestimično bila veličine oraha.

Pogledajte video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nevrijeme je zahvatilo brojna mjesta u istočnom dijelu Virovitičko-podravske županije, a uz tuču padala je obilna kiša s grmljavinom.

 

Iza 19 sati nevrijeme je stiglo i na osječko područje. U samo sat vremena naglo je pala temperatura, a tuča koja je padala oko pola sata najsnažnije je pogodila područje Tenje. 

U subotu će više oblaka biti u Slavoniji i Baranji gdje će mjestimice pasti malo kiše, a popodne su lokalno jači razvoj oblaka te pljuskovi mogući i u unutrašnjosti Dalmacije. Vjetar slab i umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Na Jadranu umjeren sjeverozapadni i zapadni vjetar, u noći i ujutro bura, podno Velebita i jaka. Najniža temperatura zraka uglavnom između 16 i 21, na Jadranu 20 i 25 °C, a najviša od 28 do 33 °C, u gorju i malo niža.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Atheist 11.07.2021.

    To je sala, prema hrvatskom Unistenju i pljacki i Izdaji Drzave!!! Niti jedno nevrijeme ne moze konkurirati hrvatskom stihijskom Unistenju!!!

  • Zmar117 10.07.2021.

    U Podravini u jednom skladištu imaju nekoliko tisuća protugradnih raketa koje  sada nićemu ne služe......Ovo je totalni sumrak..

  • VladimirPeričić 10.07.2021.

    Jedino od ust. države,potraživat odštetu,jer je ona kriva za,ukinuvši protugradnu zaštitu.A vi slavonci,samo vi i dalje glasajte za krimose.

Komentiraj...
Vidi sve komentare