To je to što me zanima!

VIDEO Nakon autostopa, Marica i Mijat krenuli su avionom do Engleske: 'Mrle je oduševljen'

Na zagrebačkom aerodromu privukli su pažnju slovenskih turista koji su ih odmah prepoznali i sami se pohvalili kako su se u vrijeme karnevala i sami prerušili u Let 3. Marica im se pohvalila da je vozila zlatni traktor
Vidi originalni članak

Jedinstveni par, rodom iz Slavonskog Broda s adresom na otoku Viru, stigli su autostopom do Zagreba odakle su se uputili do Liverpoola gdje su nekada zajedno slušali Beatlese. Tamo se, naime, održava ovogodišnja Eurovizija, gdje će Marica (74) i Mijat (77) Barišić Ružić upoznati hrvatske predstavnike Let3. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na zagrebačkom aerodromu privukli su pažnju slovenskih turista koji su ih odmah prepoznali i sami se pohvalili kako su se u vrijeme karnevala i sami prerušili u Let 3. Marica im se pohvalila da je u Kastvu vozila zlatni traktor i pjevala poznate stihove 'Mama kupila traktora, ŠČ'. 

POGLEDAJTE VIDEO: LET3 POHARAO ULICE LIVERPOOLA

- Mi smo vam nekadašnja hipi generacija koja je 1996. i 1969. išla autostopom iz Slavonskog Broda u Englesku na koncert Beatlesa, a '69. smo više išli obići Europu - priča Marica i prisjeća se da su proveli 45 dana na putovanju po Europi, a pritom su stopirali 109 raznih vozila. 

IDU DO LIVERPOOLA Marica i Mijat na Eurosong idu autostopom: 'Tako smo i prije 50 godina na koncert Beatlesa'

- Nikada još nismo stopirali traktor ni avion. I sad nam je bila prilika - priča Marica. U Rijeci je sa suprugom bila na ispraćaju Leta3 gdje je stopirala zlatni traktor na kojem su se Mrle i ekipa 'teleportirali'.

- Kako smo stopirali traktor, tako ćemo sada avion - smije se Marica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, karte za avion koštale su tek 19 eura do Manchestera gdje imaju plan prenoćiti. 

- Idemo navijati za naše dečke, za naš Let3. Oni su nam rekli da smo mi posebni njihovi gosti. Mrle nas je poljubio. Rekao je da je oduševljen s nama. Navijat ćemo za naše dečke, želimo da uđu u finale. Bravo naši! - priča Marica dok je njezin odabranik grli i predlaže joj da otpjeva dio hita.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Dalia Domijan 07.05.2023.

    Lijepo se provedite i uzivajte ❤️🥰 ŠČ

  • The Stand 07.05.2023.

    Realno šč im nije najbolja pjesma koju su napravili ali je daleko bolja od svih onih sladunjavih pjesmuljaka koje smo slali ili koji su trenutni favoriti.

  • FERDO 7 06.05.2023.

    dok gode ima takvih budala bit će pedera,gologuzana i veselja vampira

Komentiraj...
Vidi sve komentare