To je to što me zanima!

VIDEO Nevjerojatno! Policija suzavcem na djevojčicu (9)?!

AMERIKA Na snimci policajka kolegi govori kako neće uspjeti smiriti curicu i da je najbolje da je pošpricaju suzavcem. Nakon toga se čuju povici djevojčice kojima moli policajce da joj obrišu oči
Vidi originalni članak

Djevojčicu (9) policija je u saveznoj državi New York zaustavila suzavcem nakon što je pokušala pobjeći, prenosi New York Post

POGLEDAJTE VIDEO: Suzavcem na curicu

Samo je htjela svog tatu

- Želim svog tatu. Ne idem u automobil ako ne vidim svog tatu - čuje se kako djevojčica viče.

- Stani, smiri se. Ozlijedit ćeš se - odgovara jedan policijski službenik.

U tom se trenutku javlja policajka koja svom kolegi govori kako je neće uspjeti smiriti i da je najbolje da je pošpricaju suzavcem. Nakon toga se na snimci čuju povici djevojčice koja moli policajce da joj obrišu oči. 

Policija: Ispričavamo se

Policija je na intervenciju u Rochester stigla nakon dojave o obiteljskom nasilju. U snimci koja je objavljena u nedjelju vidljivo je i kako majka tuče svoju 9-godišnju djevojčicu. Šef policije ispričao se zbog postupanja službenika i poručio kako će se osobno pobrinuti da se takve stvari više ne ponove.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • crni golf 4 vrata 01.02.2021.

    .. ovakvu policiju i pravosuđe HITNO u Hrvatsku uvesti! 👍..

  • x00x 01.02.2021.

    i sad ako tata nadje doticne van duznosti opet ce biti rasno, vjerski ili sto vec motivirano ...

  • genadij500 01.02.2021.

    Amerika odavno nije normalna zemlja. Sve puno crnaca, hispanjolaca, mješanaca koji nisu radno produktivni već se bave kriminalom, zapostavljau djecu, droga, nerad. To i nas čeka kad se romi još malo namnože.

Komentiraj...
Vidi sve komentare