To je to što me zanima!

Političari proslavili pobjedu Hrvatske: Plenković i Milanović čestitali. Grmoja čak i zapjevao

Nikola Grmoja je zapjevao pjesmu 'Hrvatska mati me rodila ', a potom i od Olivera Dragojevića 'Nedostaješ mi ti'
Vidi originalni članak

I političari su pratili današnju utakmicu, tako je premijer Andrej Plenković otišao u Katar. Tamo je poveo i svoga sina, a cijelu utakmicu Hrvatske i Japana promatrali su iz lože. 

Premijer je čestitao izborniku Daliću i reprezentaciji te dodao kako su još jednom  učinili "fantastičan uspjeh u jednoj teškoj utakmici s Japanom". 

- Japanski navijači nisu prestali bubnjati. U ovakvoj teškoj atmosferi i fizički zahtjevnoj, ovo je još jedan sjajan rezultat. Od srca im čestitam, donijeli su veliko veselje cijelome narodu - poručio je premijer za HRT.

No, oni koji nisu otišli u Katar, sve su pratili iz Hrvatske. 

Zasigurno najsretniji zbog današnjeg rezultata bio je političar Nikola Grmoja. On je na Facebook profilu objavio nekoliko snimki kako pjeva od silne sreće. 

Zapjevao je pjesmu 'Hrvatska mati me rodila ', a potom i od Olivera Dragojevića 'Nedostaješ mi ti'. 

Mnogi su iznenađeni jer bivša predsjednica Kolina Grabar - Kitarović ovoj utakmici nije pridavala toliku pozornost. Vatrene je pohvalila u priči na Facebooku koja nestane nakon 24 sata.

Premijer Andrej Plenković kratko je napisao "Ponosni smo i sretni. Bravo HRVATSKA!".

I Peđa Grbin je uputio sličnu poruku "Bravoooooo Vatreni! Idemo u četvrtfinale!".

Gordan Jandroković je napisao "Mi Hrvati!" uz fotografiju Vatrenih.

Predsjednik Zoran Milanović je napisao "To je Hrvatska, hrabra i borbena kad najviše treba! Čestitam Vatrenima na pobjedi!"

Nikolina Brnjac je na Facebooku napisala "Vatreni su opet pokazali snagu, srce, znanje i karakter te ostvarili maestralan uspjeh! Ponovo smo među osam najboljih reprezentacija svijeta! Bravo Hrvatska!".

"Nevjerojatne tri obrane penala od Dinamovog golmana Livakovića. Čestitam svim igračima Hrvatske na izborenom četvrtfinalu!", napisao je Tomislav Tomašević.

Ivan Malenica je napisao kako je vrijedilo svakog izgubljenog živca.

"Hrvatska je u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva! Bravo dečki! Vrijedilo je svakog izgubljenog živca", napisao je Malenica.

"Hrvatska je u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva! #Vatreni su opet pokazali koliko su čvrsti u najtežim trenucima", napisao je Davor Božinović.

Kratku čestitku je uputila i Nataša Tramišak.

"Bravoooo Vatreni! To je naša Hrvatska!", napisala je.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • lukicluka11 06.12.2022.

    A Kitarovička je u lovu na nekog bogatog Šeika, jer je Jakova otpilila.

  • Jagoda jagoda 06.12.2022.

    Da Vatreni vole svoju Hrvatsku i imadu srce vatreno!❤🤍💙 Narod ih voli , ali vas ne! Ne glumite ,ne kradite, ne varajte, pa tek tada možda imate pravo reći TO JE MOJA HRVATSKA!

  • Luna777 06.12.2022.

    Da, Hrvati slave, donijeli su barem nogometaši malo veselja narodu. Teška, jako teška utakmica, kidanje živaca. Nisam uopće mogla penale gledati. Uh, na sreću sve je dobro završilo i narod se veselio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare