To je to što me zanima!

VIDEO Ovako su se iz Grada Zagreba oprostili od Bandića

Komemoracija za Milana Bandića počela je u 11 sati u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu, a sprovod će se održati u srijedu. Bit će pokopan na početku mirogojskih Arkada
Vidi originalni članak

Grad Zagreb je na svojoj Facebook stranici objavio video kojim su se u utorak oprostili od preminulog gradonačelnika Milana Bandića

- Na komemoraciji održanoj u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu dr.sc. Jelena Pavičić Vukičević, zamjenica gradonačelnika koja obnaša dužnost gradonačelnika Grada Zagreba kazala je kako je gradonačelnik Bandić živio za Zagreb, za kojeg je davao cijeloga sebe, svoje zdravlje, svoje vrijeme i svoj život. „Iza njega ostaju velika djela. Preobrazio je sive vedute Zagreba, kakve pamtimo iz devedesetih u istinsku europsku metropolu – političko, gospodarsko i turističko središte u ovom dijelu Europe. Bio je svoj i neponovljiv. Široke hercegovačke duše i purgerskog šarma, zagrebačke uglađenosti i južnjačkog temperamenta te neiscrpne energije. Hvala Ti na svemu - u ime Grada Zagreba, u ime svih naših sugrađanki i sugrađana, te svih nas u gradskoj upravi - stoji u objavi na Facebooku uz video koji započinje snimkom Milana Bandića koji trči, a u pozadini se čuju otkucaji srca i disanje. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Komemoracija za Milana Bandića počela je u 11 sati u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu, a sprovod će se održati u srijedu. Bit će pokopan na početku mirogojskih Arkada.

Zbog epidemioloških mjera u HNK je bilo 150 uzvanika, a svi zainteresirani mogli su komemoraciju pratiti ispred HNK na postavljenim ekranima. 

BIZARNI PLENKOVIĆ Privatno poznavati Bandića značilo je riskirati mjesto na optužnici ili sramotu u javnosti

Zamjenica gradonačelnika koja obnaša dužnost gradonačelnika Grada Zagreba dr.sc. Jelena Pavičić Vukičević proglasila je srijedu, 3. ožujka 2021., Danom žalosti na području Grada Zagreba.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • Dr.Hu 03.03.2021.

    Zakaj ga pokapaju trebali su ga balzamirati ako niš drugo onda samo pimpek i pokloniti ga onoj plavši

  • dr ozz 03.03.2021.

    Ma meni je sve to malo cudno par sati prije smrti sastao se sa šeicima i arapima miljarderima da kombiniraju poslove pa sta je njima problem lazirat smrt i donjet tjelo sa likom milana bandića ali eto tako je to počivao on nama u miru i neka ga čuvaju anđeli na nebu.

  • oleo 03.03.2021.

    ajmo sad sve uhljebljene poslije 1995 otkaz

Komentiraj...
Vidi sve komentare